Αγαπητέ Κύριε / Κυρία,

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος & Πολιτισμού και το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς σας προσκαλούν στην Ημερίδα «Προστασία Παραδοσιακών Οικισμών & Σύγχρονος Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός», που πραγματοποιείται στα Χανιά το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013, σε συνεργασία με την Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης, την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ του Δήμου Χανίων, το Τ.Ε.Ε.-Τμήμα Δ. Κρήτης και τον Σ.Α.Δ.Α.Σ-Π.Ε.Α/Τμήμα Χανίων.  


Η ημερίδα απευθύνεται: α/ στο ευρύ κοινό, β/ σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, αρχαιολόγους και γενικότερα σε όσους ασχολούνται με έργα στερέωσης και αποκατάστασης παραδοσιακών κτηρίων, και γ/ σε εκπροσώπους των αρμοδίων φορέων της πολιτείας, με στόχο την διερεύνηση των προβλημάτων και των τρόπων προστασίας των παραδοσιακών οικισμών της περιοχής.Δεδομένου ότι κατά τις προηγούμενες δεκαετίες ένα μεγάλο μέρος της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς του τόπου μας έχει χαθεί στον βωμό μιας κακώς εννοούμενης ανάπτυξης, η ημερίδα αυτή θα συμβάλει στην ανάπτυξη ενός γόνιμου διαλόγου με στόχο την προστασία των παραδοσιακών οικισμών στο πλαίσιο των σημερινών αναπτυξιακών προκλήσεων. 


Η παρουσία σας στην εκδήλωση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προώθηση του διαλόγου και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα προστασίας των παραδοσιακών οικισμών της Κρήτης. Σας περιμένουμε!  

Με εκτίμηση,

Γιάννης Μιχαήλ                                                             Παύλος Κρεμέζης


Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ                       Πρόεδρος Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς
                                     Αίτηση Συμμετοχής στην Ημερίδα Χανίων


                                               Το Πρόγραμμα της Ημερίδας

Ημερ. δημοσίευσης: 02-10-2013

Κατηγορία(ες): ΕΙΔΗΣΕΙΣ->ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΛΛΑΔΑ

Tags: ΕΛΛΕΤ, ημερίδα Χανίων, παραδοσιακοί οικισμοί