Αγαπητοί συμπολίτες και συλλογικότητες του νησιού,

                     Η "ομάδα πολιτών Αίγινας για την ελληνική πολιτική" προτείνει την ανάληψη δράσης από εμάς, τους πολίτες του νησιού και τους συλλόγους μας, με στόχο τον τμηματικό και σταδιακό καθαρισμό των παραλιών του νησιού από τα σκουπίδια.

                    Ως έναρξη προτείνεται το Σάββατο 26/4/2014, το πρωί, για τον καθαρισμό από σκουπίδια των δύο μικρών παραλιών εκατέρωθεν των Αγίων Αναργύρων.

                    Ημέρα συντονισμού για την οργάνωση της δράσης αυτής προτείνεται η Τετάρτη 23/4/2014 το απόγευμα. Έχει ζητηθεί από τον Δήμο Αίγινας να γίνει η συνάντηση σε αίθουσα του Δήμου, και να συμμετέχει παραδειγματικά ο Δήμος - μα και με υλική υποστήριξη: τσουγγράνες, γάντια, σακκούλες, σκούπες.

                   Είναι ενοχική η απάθεια των πολιτών, συνυπεύθυνη στην φανερή ανεπάρκεια των δημοτικών υπηρεσιών να ανταποκριθούν στις ποικίλες και μεγάλες ανάγκες καθαριότητας του νησιού.

                   Η πρότασή μας αποσκοπεί στην ενεργό συμμετοχή μας στην υπόθεση της καθαριότητας, στην σύμπηξη δεσμών μεταξύ μας με αντικείμενο την ζωή σε ένα καθαρό και υγιεινό νησί, και στην έναρξη του δημόσιου διαλόγου για το μείζον και επίκαιρο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

                   Παρακαλούμε για τις παρατηρήσεις σας και πιθανές αντιπροτάσεις σας σχετικά.

 

                                      Καλή Ανάσταση,

                Ομάδα πολιτών Αίγινας για την ελληνική πολιτική.

                Τηλ. Επικοινωνίας: 6938252388 (Γιούλη Χατζηαλεξιάδη).

Ημερ. δημοσίευσης: 18-04-2014

Κατηγορία(ες): ΕΙΔΗΣΕΙΣ->ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΙΓΙΝΑ

Tags: ομάδα πολιτών Αίγινας, καθαρισμός παραλιών