ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΠραγματοποιήθηκε στις 25/4/2014  συνάντηση εργασίας στο Γραφείο Δημάρχου Αίγινας προκειμένου να εξεταστεί η πορεία ολοκλήρωσης της εγκατάστασης  και λειτουργίας της μονάδας αυξημένης φροντίδας  στο Νοσοκομείο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Αίγινας  μετά  από την δωρεά των ειδικών μηχανημάτων από το Ωνάσειο Νοσοκομείο .
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν : Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Σακκιώτης ,ο Συντονιστής της Ομάδας Εργασίας για τον τομέα υγείας του Δήμου Αίγινας Ιατρός κ. Πολυδώρου , ο Πρόεδρος Επαγγελματικής Ενωσης κ. Σκαλτσιώτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας κ. Γαλάνης , ο κ. Λαβούτας από το ΔΣ του Νοσοκομείου Αίγινας  και η κ. Κουνάδη Ειρήνη.

Συζητήθηκε η πορεία των εργασιών που πρέπει να ολοκληρωθούν προκειμένου να τοποθετηθούν και να λειτουργήσουν τα μηχανήματα εγκαίρως ώστε να αντιμετωπιστούν κατά τον καλύτερο τρόπο οι ανάγκες των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του νησιού οι οποίες παρουσιάζονται αυξημένες ιδιαίτερα κατά την θερινή περίοδο.

Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση δύο συναυλιών , εκ των οποίων η πρώτη   στίς 17 Αυγούστου 2014 στο Δημοτικό Γήπεδο Αίγινας  και η δεύτερη σε ημερομηνία  που θα καθοριστεί  από τον Σύλλογο φίλων Λαογραφικού , προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για την ολοκλήρωση των εργασιών υποδοχής των μηχανημάτων της μονάδας αυξημένης φροντίδας.synantisi.maf