Πραγματοποιήθηκε και χθες Σάββατο πρωί ο καθαρισμός του χώρου «Σαλαμινομάχων» στην Αίγινα από τους φίλους εθελοντές που αποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Μεταξύ τους και ο κ. Δ. Ποταμιάνος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος-μοναδικός εκ των υποψηφίων που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας.

Διαπιστώσαμε την εκτεταμένη ρύπανση ( σπασμένα μπουκάλια, απορρίμματα γενετήσιας χρήσης κλπ) της περιοχής. Είναι θλιβερή αυτή η διαπίστωση δεδομένου πως συγκεντρώνει πολυπληθείς προτιμήσεις «αναψυχής» οπότε παραπέμπει και σε απαξιωτικούς συνειρμούς για τους «χρήστες».

Το επόμενο Σάββατο 17/5, πάλι στις 09.00, θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, στην ίδια περιοχή και οδεύοντας ανατολικότερα. Ειδική δυσκολία συνιστά το τοιχίο της φωτογραφίας το οποίο δρα ως συλλέκτης απορριμμάτων.

Ευελπιστώντας στη διεύρυνση της συμμετοχής, θα επιζητήσουμε συνάντηση και με τους εμπλεκόμενους φορείς στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αναμένουμε εντούτοις και την απόκριση από συλλόγους στους οποίους ήδη έχουμε απευθυνθεί, σκοπεύοντας σε συντονισμό και αποτελεσματικότητα.Ομάδα πολιτών Αίγινας για την ελληνική πολιτική.Ημερ. δημοσίευσης: 13-05-2014

Κατηγορία(ες): ΕΙΔΗΣΕΙΣ->ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΙΓΙΝΑ

Tags: