Από τους συνδυασμούς Αίγινα Κίνηση ΕυθύνηςΗ Άλλη Αίγινα κι Αίγινα Κοινωνία Πολιτών,  πήραμε τα παρακάτω δελτία τύπου:


 

10152017_618850724856726_1353120977_n
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που εμπιστεύθηκαν την παράταξή μας ΑΙΓΙΝΑ – ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ και μας έδωσαν την πρώτη θέση στις εκλογές της Κυριακής 18 Μαΐου 2014.

Την προσεχή Κυριακή 25 Μαΐου θα κληθούμε να αποφασίσουμε για την πορεία της Αίγινας την επόμενη κρίσιμη πενταετία.

Με πλήρη συναίσθηση της κρισιμότητας των περιστάσεων και με αίσθημα ευθύνης, καλούμε όλες τις Αιγινήτισσες, όλους τους Αιγινήτες, να μας εμπιστευθούν.

Να δημιουργήσουμε μαζί μια Αίγινα καθαρή και νοικοκυρεμένη, με επάρκεια και ποιότητα νερού, μια Αίγινα της αλληλεγγύης και της συμμετοχής, μια Αίγινα που διεκδικεί, σχεδιάζει και υλοποιεί έργα πνοής και ανάπτυξης για όλους. 120 (2)
                     Δελτίο Τύπου
Η Αίγινα στις 18 Μαΐου, ψήφισε και αποφάσισε.

Η ίδια Αίγινα, κέρδισε. Η Άλλη, κατέλαβε την Τρίτη θέση. Θέλω να ευχαριστήσω, όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού Άλλη Αίγινα, αλλά κυρίως να ευχαριστήσω τους πολίτες της Αίγινας, για την εκπροσώπηση του συνδυασμού μας, στο Δημοτικό Συμβούλιο της περιόδου 2014 – 2019.

Καλή επιτυχία στους Δημοτικούς Συμβούλους, που θα αναλάβουν.

Και πάλι ευχαριστούμε τους πολίτες, για την ψήφο τους. Δώσαμε έναν τίμιο και ηθικό αγώνα, ενάντια σε κατεστημένα και αντιλήψεις.

Συνεχίζουμε για την Άλλη Αίγινα.

 

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού Άλλη Αίγινα

Φίλιππος Τζίτζης                                                                120

                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Δημοτική παράταξη ΄΄Αίγινα - Κοινωνία Πολιτών΄΄ ευχαριστεί και χαιρετίζει αγωνιστικά τους Αιγινήτες/Αιγινήτισσες, που την τίμησαν με την ψήφο τους.

Αποτιμάμε θετικά το γεγονός ότι η παράταξή μας, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά και με καθαρά ριζοσπαστικό-προοδευτικό χαρακτήρα, αποκτά παρουσία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Η φωνή μας θα είναι η φωνή όλων των Αιγινητών.

Καλούμε τους Αιγινήτες/Αιγινήτισσες που αγωνιούν για το μέλλον του νησιού μας να σταθούν δίπλα μας στους αγώνες για τη λύση των προβλημάτων και να υπερασπίζουμε σταθερά το αίτημα για συμμετοχή, διαφάνεια και λογοδοσία.

Αναφορικά με τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, η δημοκρατική μας συνείδηση μάς υπαγορεύει να αποφύγουμε κάθε άμεση ή έμμεση υπόδειξη προς τους ψηφοφόρους και φίλους της παράταξής μας.