ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23-5-2014Χαιρετίζουμε όλους όσους έδωσαν την μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών όλους αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους μέσα από τα ψηφοδέλτια της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»  που στήριξε το Κ.Κ.Ε.

Να σημειώσουμε ότι τα ψηφοδέλτια της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» στην Περιφέρεια Αττικής αλλά και πανελλαδικά σημείωσαν σημαντική αύξηση κάτι που επιμελώς αποκρύπτεται από όλα σχεδόν τα μέσα.

Στο Δήμο μας, παρά την μη εκπροσώπησή μας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, η παρουσία μας θα παραμείνει σταθερή στον αγώνα για την υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων.

Για τον β’ γύρο η θέση μας παραμένει σταθερή:

 Κριτήριο για μας είναι η καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής όλων των κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ψεύτικων ελπίδων των κομμάτων του ευρωμονόδρομου που εξέφρασαν τα ψηφοδέλτια είτε με κομματική στήριξη είτε ως «ανεξάρτητα».

Για τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ της Κυριακής καλούμε τους δημότες μας να κάνουν ένα ακόμα βήμα, να ενισχύσουν το Κ.Κ.Ε. Ας σκεφτούμε τα μνημόνια διαρκείας, όχι μόνο στην Ελλάδα, που εξαθλιώνουν τους λαούς και ενισχύουν τους μεγαλοεπιχειρηματίες. Ας σκεφτούμε τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο έγκλημα διάλυσης και εξαθλίωσης του Γιουγκοσλαβικού λαού, στις εγκληματικές επεμβάσεις σε μία σειρά χώρες γύρω από τη χώρα μας , στην συμμετοχή της σήμερα στην καταστροφή του Ουκρανικού λαού. Αυτή δεν είναι Ευρώπη των λαών, είναι συμμαχία λύκων που καταστρέφουν για τα συμφέροντα μιας ολιγαρχίας του πλούτου.

Δυναμώστε το Κ.Κ.Ε. για να υπάρχει ισχυρή εργατική λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην Ε.Ε. και την εξουσία της για να ανοίξει ο δρόμος της λαϊκής κοινωνικής ανατροπής.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟΗμερ. δημοσίευσης: 24-05-2014

Κατηγορία(ες): ΕΙΔΗΣΕΙΣ->ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΙΓΙΝΑ

Tags: Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας, εκλογές 2014