Η μια αφορά την απόκτηση προσωρινού βηματοδότη, κι η δεύτερη τα συγχαρητήρια του ιδρύματος στην κ. Κωνσταντίνα Μπέρδου για την μελέτη της στα πλαίσια της μεταπτυχιακής, διπλωματικής εργασίας της με θέμα  «Η αξιολόγηση υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ( ΠΦΥ ) με τη μέθοδο της Ρεαλιστικής Αξιολόγησης. Οι περιπτώσεις του Κέντρου Υγείας και του Νοσοκομείου Αίγινας».

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Το Νοσοκομείο Αιγίνης « Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ » ευρίσκεται  στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι διαθέτει ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ για  την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση εκτάκτων Καρδιολογικών περιστατικών.

Η απόκτησή του αποτελεί ευγενή προσφορά Ομάδας Συμπολιτών μας και Φίλων του Ιδρύματός μας, λίαν ευαισθητοποιημένων στον ανθρώπινο πόνο.

Εκφράζομε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για τη Δωρεά αυτή και ευελπιστούμε να ευρεθούν μιμητές και αρωγοί στις προσπάθειές μας για τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό του Ιατρικού Εξοπλισμού τού Ιδρύματός μας και τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών υγείας  στους συμπολίτες  μας.

 —  —  —  —  —  —  — —  —  —  —  —  —

Ο Πρόεδρος και άπαντα τα Μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματός μας συγχαίρομε τη συμπατριώτισσά μας κ. Κων/να Μπέρδου για τη Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία της με θέμα: «Η αξιολόγηση υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ( ΠΦΥ ) με τη μέθοδο της Ρεαλιστικής Αξιολόγησης. Οι περιπτώσεις του Κέντρου Υγείας και του Νοσοκομείου Αίγινας», την οποία εκπόνησε στα πλαίσια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών – Μεθοδολογία και Εφαρμογές στην Κοινωνική Πολιτική - του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, διότι παρά το νεαρόν της ηλικίας της  είναι ευαισθητοποιημένη στα κοινά του τόπου μας. Με επιστημονικά τεκμηριωμένη, αντικειμενική και δομημένη σκέψη εντρύφησε στα θέματα της ΠΦΥ του τόπου μας, και μάλιστα στην προσφορά του Νοσοκομείου μας « Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» και του Κ.Υ. του νησιού. Ανέπτυξε το θέμα μέσω μελέτης του αρχειακού υλικού και μέσω συνεντεύξεων με στελέχη των Φορέων και χρήστες – ασθενείς ενδεικτικής διαστρωμάτωσης και προέβη σε στατιστικά στοιχεία τα οποία μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο περαιτέρω μελέτης και γόνιμης επεξεργασίας για τη βελτίωση των αντιστοίχων κοινωνικών Φορέων, και όχι μόνον, του νησιού μας.

Συγχαίρομε εκ νέου την κ. Μπέρδου και ευχόμαστε να υπάρξουν δημιουργικοί μιμητές της μελέτης του πολυειδούς φάσματος του επιστητού του τόπου μας για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ημερ. δημοσίευσης: 18-03-2015

Κατηγορία(ες): ΕΙΔΗΣΕΙΣ->ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΙΓΙΝΑ

Tags: Ανακοινώσεις, νοσοκομείο Άγιος Διονύσιος