Ανακοίνωση για τις αρχαιρεσίες της 5-11-2015

Η επιτροπή ΠΑΜΕ εκπ/κών Αργοσαρωνικού ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών. Το αποτέλεσμα των 28ψήφων (από 13  πέρσι) έδωσε τη δυνατότητα και δεύτερης έδρας στο διοικητικό συμβούλιο.

Η σημαντική αυτή άνοδος μεγαλώνει παραπέρα τη δέσμευσή μας απέναντι στους συναδέλφους:

-για ν’ αναμετρηθούμε πιο αποτελεσματικά  με όλους αυτούς που κάνουν τη ζωή μας μαύρη και το μέλλον αβέβαιο.

-για να διεκδικήσουμε την ανάκτηση των απωλειών που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Για να υπάρξει άνοδος στο κίνημα ώστε ν’ ανταποκριθεί στην καταιγίδα των μέτρων ενάντιά μας είναι απαραίτητη και καθοριστική και η δική σου συμμετοχή στις συλλογικές διαδικασίες, στους μικρούς και μεγάλους αγώνες.

Ανεξάρτητα από την ψήφο σου στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές αλλά και στις αρχαιρεσίες του συλλόγου, μην τους κάνεις τη χάρη να μένεις στη γωνία.

Το συνταξιοδοτικό, το νέο μισθολόγιο, η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, η ανεργία-αδιοριστία είναι μέτρα πρωτοφανούς σκληρότητας και πρέπει να επιστραφούν σαν απαράδεκτα.

Απέναντι στην απογοήτευση και την ηττοπάθεια αντιπαραθέτουμε οργάνωση και πάλη, για  να δείξουμε οι εργαζόμενοι τη δύναμή μας.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ – ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 12 ΝΟΕΜΒΡΗ και στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 10.30 στην Παλιά Προβλήτα


Ημερ. δημοσίευσης: 12-11-2015

Κατηγορία(ες): ΕΙΔΗΣΕΙΣ->ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΙΓΙΝΑ

Tags: ΠΑΜΕ