ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4/2

Το ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ χαιρετίζει τους εκατοντάδες απεργούς και διαδηλωτές του νησιού που πήραν μέρος στις κινητοποιήσεις της 4ης Φλεβάρη, ενάντια στο ασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

          Εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες, κτηνοτρόφοι, ψαράδες, μικροεπαγγελματίες, γυναίκες, νεοι, φώναξαν «ΟΧΙ» στον αντιασφαλιστικό νόμο ,που οδηγεί σε παραπέρα φτωχοποίηση το λαό, στην ανέχεια και σε ζωή χωρίς δικαιώματα.

Ο νόμος λαιμητόμος να μην περάσει.

Ο νόμος αυτός συμφέρει την μεγαλοεργοδοσία, τους επιχειρηματικούς όμιλους γιατί με την διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης θα αυξηθεί ακόμη πιο πολύ η κερδοφορία τους. Αυτό υπηρετεί η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα κόμματα της αστικής τάξης και η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

          Και αυτοί δεν θα παραιτηθούν. Θα χρησιμοποιήσουν εκβιασμούς και ψέματα , ακόμη μία φορά, για να ξεγελάσουν το λαό.

          Η μεγάλη πανελλαδική απεργία και οι πολύ μαζικές συγκεντρώσεις σε όλη την χώρα, φανέρωσαν το μεγάλο όπλο του λαού, την αγωνιστική συμμαχία όλων των εργατικών-λαϊκών στρωμάτων.

          Αυτή η λαϊκή συμμαχία πρέπει να δυναμώσει γιατί αποτελεί μονόδρομο απέναντι σε όλους αυτούς που απεργάζονται σχέδια εξόντωσης τους.

Δεν θα τους αφήσουμε. Συνεχίζουμε.

  • Να δυναμώσουμε τις προσπάθειες μέσα από μαζικές γενικές συνελεύσεις, με διάφορες δράσεις σε χώρους δουλειάς, στις γειτονιές.
  • Να ενημερώσουμε όλους τους εργαζόμενους. Να διευρύνουμε το απεργιακό μέτωπο για νέα, μεγαλύτερη απεργιακή κινητοποίηση στην Αίγινα. Έχουμε την δύναμη να τους σταματήσουμε, να κάνουμε το νέο νόμο την Κυβέρνησης κουρελόχαρτο.

Δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού στο Πανελλαδικό – Πανεργατικό – Παναγροτικό Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ το Σάββατο 13/2 στις 11.00 πμ στο Σύνταγμα. Ενώνουμε την φωνή μας με χιλιάδες εργάτες, αγρότες, άνεργους αυτοαπασχολούμενους, γυναίκες και νέους από όλη την Ελλάδα.

Στη δύναμή μας βρίσκεται η επιτυχία.

Προχωράμε χωρίς καθυστέρηση πιο μαζικά, πιο μαχητικά.


Ημερ. δημοσίευσης: 09-02-2016

Κατηγορία(ες):

Tags: ΠΑΜΕ