Σινεμά ΤΙΤΙΝΑ - Αίγινα

Παρασκευή 11, Κυριακή 13, Δευτέρα 14
/03:
6.30 μμ. απογευματινή (μία προβολή)
Σάββατο 12/03: 6.00 μμ. απογευματινή και 8.30 μμ. βραδινή
(δύο προβολές)
Τιμή εισιτηρίουΓενική Είσοδος : 6.00€

Άννα Καρένινα»
μια ταινία του Τζο Ράιτ (2012)

Στην αριστοκρατική Ρωσία του 1874, η Άννα Καρένινα, παντρεμένη με μεγαλύτερό της, εξέχοντα πολιτικό, ερωτεύεται έναν νεαρό αξιωματικό του στρατού και αψηφά τις συμβάσεις της ρωσικής αστικής τάξης: εγκαταλείπει τον σύζυγο και τον γιο της για να ζήσει με τον εραστή της. Όμως, η ζήλια είναι πιο ισχυρή από τον έρωτα και η Καρένινα σταδιακά οδηγείται στην αυτοκαταστροφή.

Ο Τζο Ράιτ, εικονοπλάστης και πολυβραβευμένος σκηνοθέτης ταινιών εποχής, υπογράφει την τολμηρή, κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος του Λέοντος Τολστόι. Η αυτοκρατορική Ρωσία του τέλους του 19ου αιώνα αναβιώνει ολοζώντανα στη μεγάλη οθόνη με αφορμή μια ιστορία ερωτικής προδοσίας, μία παράνομη σχέση που εικονογραφείται μοναδικά, μέσα από μια διαχρονική μελέτη, στην ανθρώπινη ηθική.

Έχει στο πλευρό του ένα αξιόλογο καστ με προεξάρχοντες την Κίρα Νάιτλι, μαζί με τον Τζουντ Λο και τον Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, αλλά και μια ομάδα εμπνευσμένων συνεργατών:  τη χαρακτηριστική Μουσική, υπογράφει ο Ντάριο Μαριανέλι  ενώ τα υπέροχα κοστούμια εποχής, επιμελήθηκε η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ Ζακλίν Ντουράν.
Και η Πίτσα ΣΧΟΛΕΙΟ αγαπάει το σινεμά...
Περιμένει τους θεατές του Σινέ ΤΙΤΙΝΑ, Κάθε Παρασκευή με  έκπτωση 13%  

Ημερ. δημοσίευσης: 10-03-2016

Κατηγορία(ες): ΕΙΔΗΣΕΙΣ->ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΙΓΙΝΑ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ->ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Tags: σινεμά