"ΠΙΝΚ - ΠΟΝΚ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ.

          Εδώ και 45 μέρες έχει διακοπεί η λεωφορειακή γραμμή από την περιοχή του Βαθέος, λόγω  τοποθέτησης του αγωγού ύδρευσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται και να επιβαρύνονται οικονομικά ,κύρια, οι φτωχές λαϊκές οικογένειες, καθώς και συνταξιούχοι με σοβαρά προβλήματα υγείας αφού αναγκάζονται να πληρώνουν ,από το πενιχρό τους εισόδημα, ταξί για τις άμεσες ανάγκες τους (γιατροί-φάρμακα-ψώνια κλπ).

          Να σημειωθεί ότι εδώ και 20 μέρες ο δρόμος είναι ανοιχτός για την διέλευση των αυτοκινήτων.

          Όπως μάθαμε έχει γίνει και σχετική καταγγελία από έναν συμπολίτη μας στην Διεύθυνση Μεταφορών Πειραιά, χωρίς όμως να δοθεί κάποια απάντηση.

          Ο Δήμος μεταθέτει το πρόβλημα στην εταιρεία και τον λεωφορειούχο ενώ ο λεωφορειούχος καταλογίζει ευθύνες στον Δήμο και η ταλαιπωρία των κατοίκων , καλά κρατεί.

          Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση των παραπάνω και ζητάμε την άμεση επαναλειτουργία της λεωφορειακής γραμμής. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι' αυτή την προκλητική αδιαφορία σε βάρος των κατοίκων.

          Η "ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" διεκδικεί χρόνια τώρα δημόσια και σταθερή συγκοινωνία για όλο το νησί.

          Διαχρονικές ευθύνες έχουν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, μαζί με τη σημερινή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που στέκονται παγερά αδιάφορες , απέναντι στα  λαϊκά προβλήματα  συνεχίζοντας  την ίδια αντιλαϊκή ρότα.

          Η τραγική κατάσταση των συγκοινωνιών και στο νησί , δεκαετίες τώρα, κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη, ο λαός να παλέψει για τη δημιουργία ενός ενιαίου κρατικού φορέα στα πλαίσια μιας λαϊκής εξουσίας που θα λειτουργεί σύμφωνα με τις λαϊκές ανάγκες  και όχι με τα κέρδη των επιχειρηματιών.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΝΑΣ