Στo χώρο της έκθεσης πραγματοποιούνται συναντήσεις με τη συμμετοχή της Jan Johnson από την ομάδα των «Σκωτσέζων» και κυριών από τους Συλλόγους Γυναικών Αίγινας, Μορφωτικού «Ο Καποδίστριας» και Μορφωτικού & Πολιτιστικού Κυψέλης, σε συνέχεια της διαδραστικής εκδήλωσης «Η Κλωστή που μας συνδέει» που είχε οργανωθεί τον Απρίλη με τη βοήθεια της Φλώρας Αλυφαντή.

Χτες το πρωί η Jan συναντήθηκε με την κα Φωτεινή Γεννίτσαρη από τον Μορφωτικό & Πολιτιστικό Σύλλογο  Κυψέλης για ένα «ιδιαίτερο μάθημα» πάνω στην τέχνη του κοπανελιού. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και μέσα στις επόμενες μέρες με άλλη σύνθεση.

Σας προσκαλούμε στο χώρο της έκθεσης σήμερα το απόγευμα (7-9 μ.μ.) και αύριο πρωί και απόγευμα τις ώρες που λειτουργεί η  έκθεση να συναντήσετε τη  Jan Johnson, όπου με τη βοήθεια των κυριών των παραπάνω Συλλόγων θα προσπαθήσει να προσεγγίσει την τέχνη του κοπανελλιού. 
Σας περιμένουμε να μοιραστείτε και σεις αυτή την ελεύθερη «μετάγγιση»  γνώσης πάνω σε μια τεχνική ύφανσης της κλωστής που δημιουργεί  αυτή την πολύπλοκη ομορφιά.  

Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα έργα των Σκωτσέζων» έχουν χαριστεί και είναι προς πώληση. Το 70% των τυχόν εσόδων θα δοθούν στο «Αίγινα Εθελοντής».

Υ.Γ. Η Jan Johnson συμμετέχει στην ομάδα των «Σκωτσέζων» σαν Fulbright Scholar (Υπότροφος) στο Πανεπιστήμιο του Dundee και αυτή η συμμετοχή της είναι μέρος της έρευνάς της σχετικά με την τέχνη της κλωστής.


Ημερ. δημοσίευσης: 13-09-2016

Κατηγορία(ες): ΕΙΔΗΣΕΙΣ->ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΙΓΙΝΑ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ->ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Tags: κοπανέλι, Ταλαντώσεις