Εκ μέρους του Δημάρχου της Αίγινας κ. Δημητρίου Μούρτζη και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους: Μανούσου Ειρήνη, Διευθύντρια του Γυμνασίου Μεσαγρού, την κ. Μπέση Αναστασία, πρώην  Διευθύντρια του σχολείου, την κ. Λεούση Αννίτα, μαθηματικό και την κ. Λαμπρινού Αθανασία, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής για την άψογη, σεμνή και άκρως συγκινητική εκδήλωση , που διοργάνωσαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος  Μεσαγρού - Αγίας Μαρίνας.

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν με την ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ δύο αιθουσών του Γυμνασίου δύο εξέχουσες προσωπικότητες του νησιού μας: ο κ. Σταμάτης Κώστας, συγγραφέας, ιστορικός και ο κ. Σπύρος Γαλάρης, λαογράφος και λαϊκός γλύπτης. μετά την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου( υπ` αριθμ. 24/24-11-2015 πρακτικό ), αφού έλαβε υπόψη το έγγραφο της πρώην Διευθύντριας του Γυμνασίου Μεσαγρού κ. Μπέση Αναστασίας, τη σύμφωνη γνώμη του Σχολικού Συμβουλίου του Γυμνασίου Μεσαγρού, καθώς και της νυν Διευθύντριας του σχολείου, κ. Μανούσου Ειρήνης.

Και οι δύο έχουν προσφέρει στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, στην ανάδειξη της Τοπικής Ιστορίας και στη διατήρηση των παραδόσεών μας, με την εν γένει δραστηριότητά τους. Ο κ. Σταμάτης συνέβαλε με τη δωρεά 2.000 περίπου βιβλίων και στη δημιουργία σχολικής δανειστικής βιβλιοθήκης.

Τους ευχαριστούμε και ευελπιστούμε το έργο τους να βρει ανάλογους μιμητές.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας 
και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Οικονόμου Νικόλαος


Ημερ. δημοσίευσης: 31-10-2016

Κατηγορία(ες):

Tags: ονοματοδοσία, Μεσαγρός, Επιτροπή Παιδείας