ΑΠΟ                                                                                         23/11/2016
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝΥπερψηφίστηκε χτες κατά πλειοψηφία, κατά την 36η ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας Αττικής για το οικονομικό έτος 2017, ο οποίος είναι στοχευμένος και αποσκοπεί στην κάλυψη των κοινωνικών και αναπτυξιακών αναγκών της Περιφέρειας Αττικής.

  Η Περιφέρεια Αττικής και η Π.Ε. Νήσων είναι αρωγός και ατμομηχανή της ανάπτυξής των νησιωτικών Δήμων και της Τροιζηνίας οι οποίοι δεν διαθέτουν τεχνική και διαχειριστική επάρκεια.

  Τα έργα που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της ΠΕ Νήσων για το 2017 αφορούν:

  1. ΥΔΡΕΥΣΗ-ΑΡΔΕΥΣΗ

Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε:

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Τ.Ο.Ε.Β. ΛΕΜΟΝΟΔΑΣΟΥΣ ΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΠΟΥΝΤΡΙ.

ΜΕΛΕΤΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΡΑΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ.

ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ.


2. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
3. ΚΤΙΡΙΑΚΑ
4. ΛΙΜΕΝΙΚΑ
5. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
6. ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ
7. ΟΔΟΠΟΙΙΑ
 8. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Δίπλα στον πολίτη, με κατανόηση στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά βρίσκεται πάντα η Περιφέρεια Αττικής και η ΠΕ Νήσων.


Τα πλήρη κείμενα των παραπάνω αποφάσεων της 36ης   Συνεδρίασης (ειδικής) Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής θα αναρτηθούν στο ακόλουθο link:  http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=21277:36i-synedriasi-p-s-2016-eidiki&catid=123&Itemid=98  Επισημαίνεται ότι τα τελικά κείμενα των Αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου αναρτώνται σταδιακά.

Ημερ. δημοσίευσης: 23-11-2016

Κατηγορία(ες):

Tags: Περιφέρεια Αττικής, συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής