Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ξενοδοχείο Δανάη σεμινάριο με θέμα «Γνώση και Διαχείριση του κρασιού στον χώρο της εστίασης».

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν η διακεκριμένη με διεθνείς περγαμηνές οινολόγος Μαρία Τζίτζη και ο οινοχόος Σωκράτης Βρακάς.

Η συμμετοχή υπήρξε πολύ μεγάλη από τους Επαγγελματίες της Εστίασης στην Αίγινα καθώς και από σπουδαστές του Δ.Ι.Ε.Κ.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου έγινε πλήρης παρουσίαση του αντικειμένου της οινοχοϊας και οινογνωσίας που συνοδεύτηκε από γευσιγνωσία λευκών, ροζέ, κόκκινων και αφρωδών κρασιών.

Στους συμμετέχοντες χορηγήθηκε βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Μέσα από αυτή την εκδήλωση έγινε φανερή η σπουδαιότητα του κρασιού στην γαστρονομική εικόνα ενός τόπου και τα μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών που προσφέρονται από τους Επαγγελματίες της Εστίασης στην Αίγινα.

Η οργάνωση του σεμιναρίου προέκυψε από την συνεργασία του Δ.Ι.Ε.Κ. Αίγινας, της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας και του Συλλόγου «Φίλοι Φιστίκι Φεστ».

18871047_1357900430912673_1883748386_n 18835166_1357899974246052_803204058_n 18835118_1357899787579404_40715254_n

Ημερ. δημοσίευσης: 02-06-2017

Κατηγορία(ες): ΕΙΔΗΣΕΙΣ->ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΙΓΙΝΑ

Tags: σεμινάριο, Μαρία Τζίτζη, οινολόγος