"Κtim@rti" -  Καλοκαιρινό σχολείο καλλιτεχνικών  
Φέτος το καλοκαίρι, θα εξερευνήσουμε τον κόσμο της τέχνης και της οικολογίας με παιδιά 7-11 ετών.
Σε ένα μικρό αλλά χαριτωμένο αγρόκτημα στην Αίγινα 4 πρωινά την εβδομάδα σε όλη την διάρκεια των διακοπών,  θα διασκεδάσουμε ανακαλύπτοντας την δημιουργικότητά μας και διάφορους τρόπους έκφρασης.

Όλοι μαζί, θα δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο στο αγρόκτημα, έναν τόπο ψυχαγωγίας, δημιουργικότητας, παιχνιδιού, αλλά και χώρο όπου θα ονειρευτούμε μαζί. Ελάτε μαζί μας να γνωρίσετε διασκεδαστικές δεξιότητες, όπως κατασκευές, ζωγραφική, σχέδιο, λαδομπογιά, γλυπτική, χαρτοκοπτική, κίνηση και διαλογισμό.
Στο καλοκαιρινό μας σχολείο θα μιλάμε ελληνικά και αγγλικά και έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξασκήσετε τα αγγλικά σας με τους φίλους σας.

Πρωινό ανοικτό εργαστήριο στο Κτημάρτι την Τετάρτη 28 Ιουνίου 10-12 π.μ.:
Αιγινόπουλα που θέλετε να εξασκήσετε την δημιουργικότητά σας, ελάτε να μαζευτούμε όλοι μαζί, δωρεάν στο εργαστήριό μας στο "Κτημάρτι" την επόμενη Τετάρτη. Είναι ευκαιρία να γνωρίσετε το αγρόκτημα, να συναντήσετε την δασκάλα Έμμα και τους βοηθούς της και να πάρετε μια γεύση από τις διασκεδαστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες που προγραμματίζουμε για το καλοκαίρι. Θα υπάρχουν και κεράσματα στον κήπο μας.
Ανυπομονούμε να συναντηθούμε όλοι μαζί!

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρωινό γνωριμίας, συμβουλευθείτε την ιστοσελίδα μας, τηλεφωνήστε ή στείλτε e-mail στην Έμμα και μπείτε στο facebook:

 Aegina, Κολοκοτρωνη 33, Αιγινα
 emmacbuggy@gmail.com
www.emmacorinne.wordpress.com/greece
 https://www.facebook.com/ktimarti/

Emma 6980972749

Ημερ. δημοσίευσης: 23-06-2017

Κατηγορία(ες): ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ->ΠΑΙΔΕΙΑ

Tags: Κτημάρτι