Από: saronicmagazine.com

Με ένα 5μελές νεανικό συγκρότημα γιόρτασε η Σουβάλα το " Έτος Νίκου Καζαντζάκη" στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων της 9ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.

Στην προβλήτα του λιμανιού τα "Μουσικά Σημάδια" με αγαπημένα έντεχνα ελληνικά τραγούδια, έδωσαν μια νότα γιορτής στο γραφικό λιμάνι, που έδειξε με την συμμετοχή του πόσο το είχε ανάγκη.

DSC_0085
​ 
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Οικονόμου δήλωσε: "Χαίρομαι για την υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης γιατί ήταν ένα στοίχημα για την ΚΕΔΑ και έγινε με πολύ άγχος και αγώνα. Υπόσχομαι πως, όσο είμαστε διοίκηση, θα κάνουμε κάθε χρόνο δυο εκδηλώσεις στην Σουβάλα,  μια τον Ιούλιο και μια τον Αύγουστο".
Επίσης δεσμεύτηκε να θα γίνει του χρόνου μια εκδήλωση, στην αδικημένη, όπως είπε, Βαγία.

Ν. Οικονόμου


​Ο Δήμαρχος κ. Δ. Μούρτζης​ παρευρέθηκε στο τέλος της εκδήλωσης λόγω άλλων υποχρεώσεων και θέλησε να χαιρετήσει και να ευχαριστήσει. Ανεβαίνοντας στη σκηνή άκουσε ένα παράπονο: "νερό δεν έχουμε". Μετά τις ευχαριστίες ο δήμαρχος δήλωσε: "Για όποιο πρόβλημα έχει προκύψει λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας που έχει το νησί, αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν, που μας αναλογούν ως διοίκηση. Ζούμε οικονομικά πολύ δύσκολους καιρούς και υπερβάλλουμε εαυτούς για να μπορέσουμε να ευχαριστήσουμε αυτές τις ολιγοήμερες διακοπές που κάνετε στο νησί μας. Καλό καλοκαίρι και ευχαριστούμε πάρα πολύ που βρίσκεστε μαζί μας".

δήμαρχος DSC_0093 DSC_0083

Νέλλη Πετροπούλου
για το Saronic Magazine


Ημερ. δημοσίευσης: 19-08-2017

Κατηγορία(ες): ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ->ΜΟΥΣΙΚΗ

Tags: συναυλία, Σουβάλα