Από: saronicmagazine.com

Το 12ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας, μας αποχαιρέτησε την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 με την τελευταία του συναυλία «Βιολί και πιάνο σε μια μαγική βραδιά» και ευχόμαστε τον Αύγουστο του 2018 να καταφέρει να είναι πάλι εδώ. Στην παραλία της Αύρας, στην Αυλή του Ναού του Σωτήρος, στην Παχειοράχη, όπως μας έχει συνηθίσει έως τώρα με ποιοτική μουσική και σπουδαίους μουσικούς από όλο τον κόσμο.

Ο κύκλος της μουσικής αυτής συνάντησης έκλεισε με βιολί και πιάνο, στην όμορφη αυλή του ιερού ναού του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου, με φυσική ηχητική απόδοση των οργάνων.
Εκφραστικότητα και πάθος από τον Geza Hosszu – Legocky και το Νίκο Κυριόσογλου, σε έργα των Γάλλων συνθετών, C. Debussy, C. Saint-Saens, M. Ravel και του Βέλγου C. Franck.

Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ κ. Ντόρα Μπακοπούλου, ευχαρίστησε όλους μέσα από την καρδιά της.
Και ένα μεγάλο ευχαριστώ, με συγκινημένη φωνή, για τις μαθήτριές της, που τόσο την βοήθησαν σε αυτή τη διοργάνωση, την Ευσταθία Παπαγεωργοπούλου και την Έλενα Χούντα.
Οι τρεις διακεκριμένες πιανίστριες αγκαλιάστηκαν και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό για την προσφορά τους.
Μια πολύτιμη προσφορά για την Αίγινα, όχι μόνο για τους λάτρεις του είδους αλλά και για εκείνους που αποκτούν την ευκαιρία να το γνωρίσουν.

δδ (5) δ (6) δ (4)δ (3)

Νέλλη Πετροπούλου 
για το Saronic Magazine

Ημερ. δημοσίευσης: 28-08-2017

Κατηγορία(ες): ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ->ΜΟΥΣΙΚΗ

Tags: 12ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας