Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Οικονόμου, "ξηλώνεται" στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Αίγινας, από κάθε θέση που κατείχε στον δήμο. Από όλα τα προεδρεία για τα οποία είχε προταθεί από την παράταξή του και η ίδια παράταξη πριν λίγες μέρες τον διέγραψε.  
Βαριά η τιμωρία και οι λόγοι άγνωστοι για τους πολίτες, αφού ο δήμαρχος  δεν έδωσε στην δημοσιότητα τον λόγο της διαγραφής του.
Αθώος ή ένοχος, θα το δείξει ..."ο ιστορικός του μέλλοντος" που λέει συχνά και ο δήμαρχος.

Αποχαιρετώντας λοιπόν τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Ν. Οικονόμου δεν μπορούμε να μην του πούμε ένα "μπράβο" για την σημερινή εικόνα του προαύλιου χώρου του Πύργου του Μαρκέλλου, που μας αφήνει.
Χθες παρατηρήσαμε ότι τοποθετήθηκαν, με υπογραφή ΚΕΔΑ, ταμπέλες με οδηγίες προς τους κατόχους κατοικίδιων σκύλων, κάτι που ήταν παράκληση κατοίκων της περιοχής.
Πριν λίγους μήνες είχαν τοποθετηθεί κάγκελα στην είσοδο του προαυλίου για να εμποδίζουν το παρκάρισμα. Πολλά αυτοκίνητα ανέβαιναν στο πεζοδρόμιο, ειδικά τους μήνες με μεγάλη επισκεψιμότητα αφού το πρόβλημα του πάρκινγκ παραμένει άλυτο για το κέντρο της πόλης. 
​Επίσης τοποθετήθηκαν καλαίσθητα ξύλινα παραπετάσματα στο σημείο όπου συγκεντρώνονταν απορρίμματα, εδώ και πολλά χρόνια και ήταν η πρώτη εικόνα που συναντούσες πλησιάζοντας το μνημείο.
Τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα περιττώματα των ζώων και η συγκέντρωση απορριμμάτων, δημιουργούσαν μια άσχημη καθημερινή εικόνα​ για κάθε επισκέπτη αλλά και κάτοικο, που δεν αρμόζει στον ιστορικό αυτό χώρο.

Ευχόμαστε ο νέος πρόεδρος ΚΕΔΑ που θα οριστεί, να διατηρήσει την πολιτισμένη εικόνα που έχει σήμερα ο εξωτερικός χώρος του Πύργου και γιατί όχι και να τον βελτιώσει.

DSC_0206 - Αντιγραφή DSC_0208 - ΑντιγραφήDSC_0203 - Αντιγραφή

Νέλλη Πετροπούλου

Ημερ. δημοσίευσης: 06-11-2017

Κατηγορία(ες): ΕΙΔΗΣΕΙΣ->ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΙΓΙΝΑ

Tags: πύργος του Μάρκελλου, Νίκος Οικονόμου