Το παρακάτω δελτίο τύπου λάβαμε από την ομάδα Aegina Project, όπου μας ενημερώνει για έναν νέο σύγχρονο οδηγό της Αίγινας:


Aegina Project: Digital Travel Guide του νησιού της Αίγινας

Το Aegina Project είναι ο νέος Digital Travel Guide του νησιού της Αίγινας. Πιο συγκεκριμένα, η Αίγινα απέκτησε έναν σύγχρονο online τουριστικό οδηγό, με μοντέρνα σχεδίαση και εξελιγμένο περιεχόμενο.
Η πορεία μας ξεκινά τον Φεβρουάριο του 2016, όπου και η ιδέα περνάει από το χαρτί στον digital κόσμο. Δημιουργούμε τα Social Media accounts μας, στις πλατφόρμες των Facebook & Instagram και το κοινό της Αίγινας αρχίζει να μαθαίνει το έργο και το όραμα μας. Μέσα στους επόμενους 6 μήνες, έχουμε αποκτήσει ένα σταθερό κοινό που μας ακολουθεί και μας ενημερώνει για τις ανάγκες του και τα πράγματα που λείπουν από το νησί.
Μετά από ένα χρόνο, αποφασίσαμε ότι έχουμε μάθει αρκετά ώστε να δημιουργήσουμε για την Αίγινα αυτό που πραγματικά της έλειπε. Έναν ενημερωμένο και πρωτότυπο διαδικτυακό τουριστικό οδηγό, με περιεχόμενο που θα παρουσιάζει την έντονη ιστορία του τόπου μας αλλά ταυτόχρονα θα φέρει στην επιφάνεια όλα αυτά τα σημεία που ο κόσμος της Αίγινας αγαπά και ο επισκέπτης του νησιού δεν γνωρίζει.
Η ομάδα του Aegina Project, εργάστηκε και δούλεψε πάνω σε ένα project που αφορά όλο το νησί της Αίγινας, με στόχο να παρουσιάσουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που θα βοηθήσει τόσο τους κατοίκους της Αίγινας αλλά και τους επισκέπτες του νησιού. Προτεραιότητα μας, είναι το κοινό της Αίγινας να βλέπει στο Aegina Project δράσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα του. Πάντα με την χρήση νέων τεχνολογιών και σύγχρονων εργαλείων.
Η Αίγινα αποτελεί έναν πολιτιστικό θησαυρό, με τεράστιες δυνατότητες και μοναδικά στοιχεία. Με ορθή προσπάθεια, συλλογικότητα και οργάνωση μπορούμε να πάμε την Αίγινα στην θέση που της αξίζει. Το Αegina Project είναι εδώ χάρη στην έμπνευση που μας έδωσε το ίδιο το νησί.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Λαζάρου Γιάννη, τηλ. 6979508463, email: theaeginaproject@gmail.com
www.aeginaproject.com

Ημερ. δημοσίευσης: 22-12-2017

Κατηγορία(ες): ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Tags: τουριστικός οδηγός, Aegina Project