«Για την απώλεια της Δ/ντριας του Κέντρου Υγείας Αίγινας Ευαγγελίας Γελαδάκη»

        Την Παρασκευή  12 Ιανουαρίου 2018 «έφυγε» από κοντά μας η παιδίατρος και Δ/ντρια του  Κέντρου Υγείας Αίγινας, Ευαγγελία Γελαδάκη.  Η Βαγγελίτσα Γελαδάκη ήταν  μια γιατρός με μεγάλη προσφορά στο νησί μας και με σημαντικό  έργο στον παιδιατρικό τομέα, όχι μόνο στα καθημερινά  θέματα εξετάσεων παιδιών στο παιδιατρικό τμήμα του Κέντρου Υγείας, αλλά και στην προληπτική ιατρική μέσω των ετήσιων εξετάσεων μαθητών Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων του νησιού.

Τα  τελευταία χρόνια, που ήταν  Δ/ντρια του Κέντρου Υγείας Αίγινας, είχαμε μια  στενή και εποικοδομητική συνεργασία (ως  Οργάνωση Μελών του Σύριζα Αίγινας), με  σκοπό την βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών του μοναδικού πρωτοβάθμιου Δημόσιου φορέα Υγείας στο νησί μας, κάτι που έγινε  με επιτυχία, αφού υπήρξαν  πολλά βήματα αναβάθμισης,  όπως η επαναλειτουργία του ακτινολογικού και  του μικροβιολογικού εργαστηρίου καθώς και η  πρόσληψη ιατρικού προσωπικού.

Ευχόμαστε η Δημόσια Δωρεάν Υγεία της χώρας  μας να έχει πάντοτε τέτοιους λειτουργούς   με  αφοσίωση και  προσφορά, σαν τη γιατρό  Ευαγγελία Γελαδάκη.

    Η   Οργάνωση Μελών του Σύριζα Αίγινας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους της, καθώς  και στους  εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Αίγινας.

 

                                                                              Ο. Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΓΙΝΑ


                                           

Ημερ. δημοσίευσης: 14-01-2018

Κατηγορία(ες): ΕΙΔΗΣΕΙΣ->ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΙΓΙΝΑ

Tags: ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας, Ευαγγελία Γελαδάκη