Από: saronicmagazine.com

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου η Γενική Συνέλευση του «Δικτύου Πόλεων Ιωάννης Α. Καποδίστριας» στο Ι.Ν. του Σωτήρος του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου (Τάμα του Έθνους), στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της 26ης Ιανουαρίου.

Από τους Δημάρχους των Καποδιστριακών Πόλεων Κέρκυρας, Ναυπλίου, Αμμοχώστου, Koper και Αίγινας που είχε ανακοινωθεί ότι θα συμμετείχαν,  παρεβρέθηκε μόνο ο Δήμαρχος Κέρκυρας.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν: ο κ. Γιώργος Τσατήρης Δ.Σ. Αίγινας και υπεύθυνος του Δικτύου Πόλεων Ιωάννης Καποδίστριας, ο Δήμαρχος Κέρκυρας κ. Κ. Νικολούζος. η κ. Μαρία Μουζακίτη πρόεδρος Δ.Σ. Κέρκυρας, η κ. Ανδρονίκη Τζομάκα υπεύθυνη του Δικτύου στο Ναύπλιο, η κ. Ελένη Ράπτη  από το Υπουργείο Πολιτισμού, ο Αντιδήμαρχος κ. Β. Δέδες ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Αίγινας λόγω ασθένειας, η κ. Κ. Σαλπέα πρόεδρος ΚΕΔΑ και ο π. Εμμανουήλ Γιαννούλης.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε έξω από το ναό η φιλαρμονική ΜΟΥ.Σ.Α. και στο εσωτερικό του ναού, η χορωδία της κ. Βάνας Χαλκίδη συνοδευόμενη από τον Δ. Ανέστη στο πιάνο και τραγούδι από την Δ. Σωτηροπούλου και η παραδοσιακή ορχήστρα Εστουδιαντίνα του Αλέξανδρου Σπίτζινγκ.

δ (4) δ (7) δ (8) δ (3) δ (9) δ (6) δ (5)δ (2)
Νέλλη Πετροπούλου