Από: saronicmagazine.com

Στο ξενοδοχείο “Μιράντα” στην Αίγινα, μίλησε για τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης κ. Τάσος Πετρόπιουλος, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.
Μετά την ομιλία του, απάντησε σε ερωτήματα του κοινού και η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας από τον κ. Π. Πατσακιό.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, οι βουλευτές κ Ελένη Σταματάκη και κ. Θοδωρής Δρίτσας, ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά Χρ. Φωτιάδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αίγινας κ. Αντ. Ντελής, κ. Κυρ. Τρίμης, κ. Στ. Μαρμαρινός, ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας κ. Κ. Αδάμ, ο πρόεδρος του σωματείου αλιέων κ.  Χρ. Χιώτης, του αγροτικού συλλόγου ο κ. Ν. Αλυφαντής και από το ΕΚΠΑΖ ο κ. Γ. Πουλόπουλος.

al (3)

Στην ομιλία του ο υφυπουργός ήταν αισιόδοξος για τα θέματα κοινωνικής ασφάλισης, υποστηρίζοντας την αναπτυξιακή πολιτική της κυβέρνησης σε αυτά, σε αντίθεση με άλλα κόμματα που, όπως είπε, θέλουν να την καταργήσουν. Τόνισε το πλεόνασμα του ΕΦΚΑ, όπου εξήγησε ότι προέρχεται από την δυνατότητα καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών από τους περισσότερους λόγω της ελάχιστης εισφοράς. Τόνισε επίσης, το κοινωνικό πρόσωπο της κυβέρνησης σε σχέση με τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις και ότι χρειάζεται χρόνος για να αποδώσουν τα νέα μέτρα του υπουργείου που στηρίζουν τα δικαιώματα των ασφαλισμένων.

Για κοινωνικό κράτος μίλησε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίτσας, που πήρε το λόγο στο τέλος της εκδήλωσης για την οποία είπε, πως δεν ήταν μια απλή ομιλία αλλά ουσιαστική επικοινωνία 3 ωρών.
al (5)

Η βουλευτής κ. Σταματάκη σε σύντομο χαιρετισμό, είπε: στηρίζουμε όλη την πολιτική μας, στο κράτος πρόνοιας που θέλουμε βάση της δικής μας αντίληψης να οικοδομήσουμε.

alal (2)
Νέλλη Πετροπούλου


Ημερ. δημοσίευσης: 12-02-2018

Κατηγορία(ες): ΕΙΔΗΣΕΙΣ->ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΙΓΙΝΑ

Tags: ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας, ασφαλιστικό