Από: saronicmagazine.com

Με οικοδεσπότη τον πρόεδρο της Ένωσης Εργατουπαλλήλων Δήμου Αίγινας κ. Δημήτρη Δημητρόπουλο, οι εργαζόμενοι του δήμου, οι φίλοι τους και μέλη της δημοτικής αρχής, χάρηκαν μια όμορφη βραδιά στο εστιατόριο “ο Μάνιτας στο κύμα” όπου διοργάνωσαν με επιτυχία τον ετήσιο χορό τους, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή που γέμισε την αίθουσα του εστιατορίου και όλοι διασκέδασαν με καλό φαγητό, τραγούδι από τον Χρ. Δρακόπουλο, μουσικές επιλογές από τον Ν. Κωστάκο και πολλοί χόρεψαν έως αργά το βράδυ.

Ο κ. Δημητρόπουλος χαιρέτισε τους καλεσμένους και πριν δώσει το λόγο στον δήμαρχο, ενημέρωσε για την λαχειοφόρο που είχε δώρα για όλους τους λαχνούς.

δ (2)

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” απηύθυνε ο Δήμαρχος κ. Δ. Μούρτζης σε όλους τους εργαζόμενους του δήμου, που όπως είπε “είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους άλλους δήμους“.  Για το πρόεδρο των εργαζομένων: “είναι πολύ κοντά στον άνθρωπο, στον υπάλληλο, ο συνδικαλισμός είναι καλός, αλλά να είναι μέσα σε ανεκτά πλαίσια“.

δδ (22) DSC_0267 δ (3) δ (19) δ (8) δ (7) δ (15) δ (11) δ (16) δ (18) δ (24) δ (9) δ (14) δ (13) δ (21) δ (10) δ (5) δ (6) δ (4) δ (12) δ (20)

Νέλλη Πετροπούλου