Ο Σύλλογος Φίλοι Φιστίκι Φεστ σε συνεργασία με το ΙΕΚ Αίγινας  οργανώνει ένα ​υψηλού επιπέδου σεμινάριο ​που απευθύνεται ​σ​τους επαγγελματίες  του νησιού, με θέμα "Ειδικά παρασκευάσματα κρέατος, Τεχνικές αλλαντοποίησης"

​Εισηγητής θα ειναι ο Dr Μιχάλης Παναγιωτάκης , Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κρητικής Διατροφής, ο οποίος εχει τιμήσει με την παρουσία του ως chef τα Φεστιβάλ φιστικιού Αιγινας. 
Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ Αίγινας
Ημερομηνία και ώρα: 26/02/18, 14:30-19:30

​Στους συμμετέχοντος θα δοθεί πιστοποίηση συμμετοχής​


Ημερ. δημοσίευσης: 20-02-2018

Κατηγορία(ες):

Tags: σεμινάριο μαγειρικής