Την παρακάτω επιστολή λάβαμε από τον κ. Νικήτα Παπαϊωάννου,  κάτοικο της περιοχής Λιβάδι Αίγινας, με θέμα: ΒΛΑΒΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ: 


κ. Δήμαρχε

Για την αποκατάσταση του δημοτικού φωτισμού, σε όποια σημεία παρουσιάζεται πρόβλημα, υπογράψατε σύμβαση με ηλεκτρολόγο προκειμένου να αποκαταστήσει τις βλάβες. Υποχρέωση του δήμου είναι η διάθεση των απαραιτήτων ανταλλακτικών προκειμένου ο ηλεκτρολόγος να φέρει εις πέρας το έργο που του έχετε αναθέσει. Σε δηλωθείσα από καιρό βλάβη του δημοτικού φωτισμού στην γειτονιά μου - Λιβάδι Αίγινας, η υπηρεσία του δήμου, μας έστειλε τον ηλεκτρολόγο προς αντιμετώπιση τους προβλήματος.. Ο ηλεκτρολόγος διαπίστωσε ότι είχε πρόβλημα το ντουί και μας δήλωσε ότι δεν του έχουν χορηγηθεί από τον δήμο άλλα αναγκαία υλικά, πέραν των ηλεκτρικών λαμπτήρων και δεν μπορούσε για αυτόν το λόγο να αποκαταστήσει την βλάβη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία χτες 29/3 με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών του δήμου (15516), μου είπαν πως

1. Ο ισχυρισμός του ηλεκτρολόγου είναι αληθής για την έλλειψη υλικών

2. Η διαδικασία παραγγελίας των υλικών θα ξεκινήσει αφού πρώτα εγκριθεί ο προϋπολογισμός του δήμουΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ

1. Πότε λήγει η σύμβαση με τον ηλεκτρολόγο και αν οι απαιτούμενες διαδικασίες εγκρίσεις κλπ προκειμένου να γίνει η προμήθεια των αναγκαίων υλικών, θα γίνει όσο βρίσκεται σε ισχύ η ανωτέρω σύμβαση.

2. Πότε θα πρέπει να αναμένουμε την αποκατάσταση του δημοτικού φωτισμού στην γειτονιά μου στο Λιβάδι !

3. Αν συνηθίζεται να υπογράφεται σύμβαση  εκτέλεσης έργου με ιδιώτη και η δημοτική αρχή να μη είναι σε θέση να ανταποκριθεί στους όρους της σύμβασης που αυτή προτείνει και υπογράφει.

4. Αν υπάρχουν ευθύνες που δεν  έχουν διατεθεί  τα αναγκαία υλικά, με αποτέλεσμα ο ηλεκτρολόγος να τέλει υπό αναμονή και η φωτισμός να μη αποκαθιστάται.

5. Είναι προφανείς οι ευθύνες και το ερώτημα είναι σε ποιον και πότε θα καταλογιστούν και σε τι ακριβώς θα συνίσταται αυτός ο καταλογισμός ευθυνώνΑίγινα 30 Μαρτίου 2018

Νικήτας ΠαπαϊωάννουΗμερ. δημοσίευσης: 30-03-2018

Κατηγορία(ες): ΕΙΔΗΣΕΙΣ->ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΙΓΙΝΑ

Tags: επιστολή, Λιβάδι Αίγινας, δημοτικός φωτισμός