Από: saronicmagazine.com

150 γιατροί, κυρίως νευρολόγοι, ψυχίατροι και παθολόγοι, βρέθηκαν στην Αίγινα και πήραν μέρος στο 3ο Ετήσιο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, το οποίο ασχολήθηκε με την εφαρμογή της ορθής κλινικής εικόνας σε κύρια νευρολογικά νοσήματα. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Ιδρύματος Ανδρέα Καψάλη, από την Παρασκευή 30 Μαρτίου έως και την Κυριακή 1 Απριλίου.

Στις 6 συνεδρίες του 50 διακεκριμένοι επιστήμονες ως ομιλητές και προεδρεύοντες (ανάμεσά τους και δύο Τούρκοι καθηγητές Πανεπιστημίου) αναφέρθηκαν στην κεφαλαλγία, την άνοια και την σκλήρυνση, δίνοντας στους παρευρισκόμενους συνέδρους τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα πλέον σύγχρονα ιατρικά επιτεύγματα, καθώς επίσης και να εκφράσουν παρατηρήσεις και απορίες σε ό,τι σχετίζεται με την πορεία του ασθενούς από το σύμπτωμα στη νόσο. Οι τοποθετήσεις και η ανταλλαγή απόψεων δεν περιορίστηκαν στο χώρο του σεμιναρίου, καθώς -μέσω Skype- οι σύνεδροι είχαν και live επικοινωνία με ΗΠΑ.

Οι σύνεδροι, που διέμειναν σε 9 διαφορετικά καταλύματα της πόλης της Αίγινας, δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το νησί. Η άρτια διοργάνωση (η εταιρεία ΟΝΕ ΤΟ ΟΝE, που το είχε αναλάβει, έχει 16 χρόνια ανάλογης εμπειρίας) συνέβαλε αποφασιστικά στην επιτυχία αυτού του διαδραστικού και πιστοποιημένου σεμιναρίου.

ΙΣ ΙΣ (2) DSC_0029

Ημερ. δημοσίευσης: 02-04-2018

Κατηγορία(ες): ΕΙΔΗΣΕΙΣ->ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΙΓΙΝΑ

Tags: Ίδρυμα Καψάλη, σεμινάριο