Την 12/01/2013 στο Νοσοκομείο Αίγινας "Άγιος Διονύσιος", προεδρεύοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας και Γεν. Επόπτου του Ιδρύματος, κ.κ. Εφραίμ, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την περίοδο 2013-2016, αποτελούμενο από τους:  1. Πρόεδρο - Αρχιμανδρίτη π. Αμφιλόχιο Γελαδάκη

  2. Αντιπρόεδρο - Στέλιο Στρατηγό

  3. Ταμία - Λεμονιά Πέππα / Παρίση

  4. Γραμματέα - Σταματίνα Πανταζή

  5. Μέλος - Νεκτάριο Λαβούτα

  6. Μέλος - Ελευθερία Στριγάρη / Σημαντώνη

  7. Διοικητικό Διευθυντή - Παναγιώτη Λάκκο


Βασικός σκοπός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εύρυθμη και αδιάκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου, η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η προάσπιση και προαγωγή των στόχων και προγραμμάτων του Ιδρύματος.


Η ευημερία της τοπικής κοινωνίας μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα και ποσότητα των υπηρεσιών υγείας που προσφέρονται στους συμπολίτες μας. Προς την κατεύθυνση αυτή, με την αμέριστη συμπαράσταση του Μητροπολίτου μας αλλά και όλου του κλήρου και λαού του νησιού μας, το Νοσοκομείο "Άγιος Διονύσιος" συνεχίζει την πολυετή προσφορά του στην κοινωνία της Αίγινας.


Τελειώνοντας ευχαριστούμε εκ βαθέων τα απερχόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πολυετή προσφορά τους στο Ίδρυμα.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ                                         Ο Διοικητικός Διευθυντής


π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης                                   Παναγιώτης Λάκκος
Ημερ. δημοσίευσης: 15-01-2013

Κατηγορία(ες):

Tags: Ανακοινώσεις