Ενημέρωση για την θεμελίωση του έργου του υποθαλάσσιου αγωγού Αίγινας, ζητά η Δημοτική Παράταξη ΑΙΓΙΝΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ από το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας, με το παρακάτω δελτίο τύπου:


Ο υποθαλάσσιος στην τελική φάση – Να ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο

Δέκα χρόνια από την οριστική δρομολόγηση και την ουσιαστική «θεμελίωσή» του, το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού που θα συνδέσει την Αίγινα με το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ στη Σαλαμίνα, έχει εισέλθει στην τελική του φάση, στη φάση της κατασκευής.
Πιστεύουμε πως η ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και των πολιτών γι’ αυτό το εξαιρετικής σπουδαιότητας έργο από την ανάδοχο εταιρεία και τους λοιπούς εμπλεκόμενους, είναι απαραίτητη και πολλαπλά χρήσιμη.
Προς τον σκοπό αυτόν, στείλαμε στη διοίκηση του Δήμου την επιστολή που παραθέτουμε παρακάτω, ζητώντας τη σχετική συζήτηση στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο. Ελπίζουμε πως η διοίκηση του Δήμου θα ανταποκριθεί θετικά στο αίτημά μας αυτό.
Η επιστολή:
Αίγινα, 16 Απριλίου 2018
 
Προς
-          κ. Δημήτριο Μούρτζη, Δήμαρχο Αίγινας
-          κ. Στυλιανό  Θεριανό, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας
 
ΘΕΜΑ: Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου για το έργο του Υποθαλάσσιου Αγωγού

Καθώς το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού έχει εισέλθει στη φάση της κατασκευής και με αφορμή τη συνέντευξη του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας κ. Δ. Κωνσταντινίδη στον ιστότοπο Aegina Portal στις 10/4/2018, προτείνουμε να πραγματοποιηθεί σχετική ενημέρωση και συζήτηση σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο. Στο Συμβούλιο αυτό να προσκληθούν ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας καθώς και οι λοιποί εμπλεκόμενοι φορείς.
Πιστεύουμε ότι η ενημέρωση αυτή θα είναι πολλαπλά ωφέλιμη και αναμένουμε την πραγματοποίησή της το συντομότερο δυνατόν.


 

Ημερ. δημοσίευσης: 17-04-2018

Κατηγορία(ες): ΕΙΔΗΣΕΙΣ->ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΙΓΙΝΑ

Tags: Αίγινα Κίνηση Ευθύνης, υποθαλάσσιος αγωγός