ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ  ΝΗΣΙΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ   

  AΙΓΙΝΑ ,   17/05/2018


Η   ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ : Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

      To κράτος του Ισραήλ αποδεικνύεται διαχρονικά κράτος – δολοφόνος όχι μόνο για τον Παλαιστινιακό λαό αλλά και για όλους τους λαούς της Μέσης Ανατολής. Η χθεσινή σφαγή των Παλαιστίνιων από τον ισραηλινό στρατό με 58 νεκρούς και πάνω από 2.700 τραυματίες , κατά τη διάρκεια ειρηνικών διαδηλώσεων για τη μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίδ στην Ιερουσαλήμ  είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που δεν μπορεί ν’ αφήσει αδιάφορο κανένα λαό , κανένα άνθρωπο θέλει να βλέπει την κατάσταση στην περιοχή με βάση την πραγματικότητα.

  Η κυβέρνηση των Η.Π.Α με την απόφασή της για μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίδ στην Ιερουσαλήμ  είναι ηθικός αυτουργός για τη μαζική δολοφονία του Παλαιστινιακού λαού.

   Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνιστά αυτοσυγκράτηση απέναντι στο τρομακτικό έγκλημα , αρνείται να πάρει  ξεκάθαρη θέση και να καταδιάσει τη στάση του Ισραήλ και των Η.Π.Α . Στην πραγματικότητα ανέχεται τη σφαγή του Παλαιστινικού λαού και διευκολύνει το Ισραήλ  στη συνέχιση των εγκλημάτων του.

  Κάθε συνεργασία μ’αυτό το κράτος είναι συνενοχή στα εγκλήματά του. Η συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης με το ισραηλνό κράτος  είναι στήριξη του εγκληματικού του ρόλου απέναντι στον παλαιστινιακό και τους άλλους λαούς της περιοχής.                                                   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                

 ΧΡ. ΡΕΠΠΑΣ                                                                              ΚΑΤ. ΛΙΑΝΑ