Από: saronicmagazine.com

Μια βουτιά στα βάθη των ψυχών, χορεύοντας στα ασπρόμαυρα πλήκτρα ενός πιάνου, από μια μεγάλη ομάδα χορευτών που ενώθηκε σε μια ψυχή, για την παράσταση «Ψυχές». Για να κοιτάξουμε πιο βαθιά, κάτω από την επιφάνεια, εκεί που δεν υπάρχει διαφορετικότητα και μόνο με τη δύναμη της αγάπης μπορούμε να το δούμε.

Η Ευαγγελία Ρεκλείτη και ο Βαγγέλης Πιτσιλός ήταν οι εμπνευστές και χορογράφοι της επιτυχημένης παράστασης του Γυμναστηρίου ΝΑΜΑ που γέμισε την αυλή του 2ου Γυμνασίου Κυψέλης την Παρασκευή 29 Ιουνίου.Αφού καλωσόρισαν το κοινό κι ευχαρίστησαν όσους συνέβαλαν στην παράσταση,  η Ευαγγελία διάβασε την ιστορία του χοροθεατρικού τους και πρόσθεσε: «Όλοι έχουμε το άσπρο και το μαύρο μέσα μας, απλά υπερισχύει αυτό που ο καθένας μας τρέφει. Τα μηνύματά μας, για την αποδοχή της διαφορετικότητας, για τη διαμάχη και τον θυμό, για τα γηρατειά και για τη δύναμη της αγάπης»

Ο Βαγγέλης Πιτσιλός μιλώντας στο Saronic Magazine, μας είπε: «Μια παράσταση που για μένα ήταν άγγιγμα ψυχής, για το  άσπρο και το μαύρο που έχουμε όλοι μέσα μας. Kαι ένα πιάνο είναι αυτό, είναι η ψυχή μας. Πιστεύω ότι αγγίξαμε τον κόσμο σε αυτό το κομμάτι, στο ότι είμαστε όλοι ψυχές, είμαστε όλοι άνθρωποι. Επίσης αυτό που θέλαμε ήταν να υπάρχουν εναλλαγές στα ακούσματα και τα χορευτικά για να μη βαρεθεί το κοινό, γι αυτό είχαμε χορούς διαφορετικών εποχών. Ευχαριστούμε άλλη μια φορά όλους».Νέλλη Πετροπούλου

Ημερ. δημοσίευσης: 30-06-2018

Κατηγορία(ες): ΕΙΔΗΣΕΙΣ->ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΙΓΙΝΑ

Tags: Βαγγέλης Πιτσιλός, Ευαγγελία Ρεκλείτη, ΝΑΜΑ