Την παρακάτω επιστολή  λάβαμε από αναγνώστη, σήμερα 2 Ιουλίου 2018 :

" Μετά από πενήντα σχεδόν χρόνια από την κατασκευή του το σπίτι μου στην Αγία Μαρίνα χρειάστηκε ολική ανακαίνιση. Όλες οι εργασίες ανατέθηκαν -συνειδητά- σε ανθρώπους του νησιού κι όχι σε φερτά συνεργεία από Αθήνα.

Όλα πήγαν καλά μέσα σε λογικά χρονοδιαγράμματα με μοναδικό μελανό σημείο την απαράδεκτη συνεργασία μου με την εταιρεία κουφωμάτων αλουμινίου PALMIN Α.Β.Ε.Ε. που την διαχειρίζεται ο κ. Χ. Πάνου.

Η εταιρεία αυτή δεν κράτησε κανένα από τα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα, δεν παρέδωσε μέχρι σήμερα 2 Ιουλίου παραστατικά ούτε κανένα έγγραφο που αφορά σε εγγυήσεις και συντήρηση του εξοπλισμού.

Κουφώματα που παραγγέλθηκαν την 31η Ιανουαρίου και εξοφλήθηκαν σχεδόν άμεσα εγκαταστάθηκαν σταδιακά και με ελλείψεις τέλος Απριλίου.

Η εγκατάσταση μιας απλής αυλόπορτας αλουμινίου που παραγγέλθηκε στις 25 Απριλίου και εξοφλήθηκε αρχές Μαΐου, δυστυχώς, σήμερα 2 Ιουλίου, εκκρεμεί ακόμα.

Σας κοινοποιώ αυτό το κείμενο γιατί πιθανόν να ενδιαφέρει τους συμπολίτες μας στην Αίγινα αλλά και διότι νομίζω ότι συμπεριφορές όπως της PALMIN πλήττουν την αξιοπιστία των τεχνικών του νησιού και αναστέλλουν την ντόπια επιχειρηματική ανάπτυξη που τόσο έχει ανάγκη το νησί μας.

Θανάσης Σ. Κοντονάτσιος

Μηχ. Πληροφορικής – Μαθηματικός"Ημερ. δημοσίευσης: 02-07-2018

Κατηγορία(ες): ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

Tags: επιστολή