Το τελικό πρόγραμμα του Tsak Bam Festival, παρουσίασαν αναλυτικά οι καλλιτέχνες διοργανωτές του, την Δευτέρα 2 Ιουλίου στο καφέ-μπαρ “Αυλή” στην πόλη της Αίγινας.

Όπως οι ίδιοι λένε:

“Τσακ μπαμ σημαίνει γρήγορα, άμεσα, εδώ και τώρα

Το Tsak Bam Festival είναι ένα φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης εκτός αστικού κέντρου. Δημιουργήθηκε στην Αίγινα αυθόρμητα και γρήγορα από την επείγουσα ανάγκη μας για καλλιτεχνική δράση, για να μοιραστούμε τη δουλειά μας με το κοινό της Αίγινας και για να γνωριστούμε καλλιτεχνικά μεταξύ μας σε βάθος. Το διήμερο Tsak Bam Festival το καλοκαίρι του 2017 μας έδωσε ώθηση για να συνεχίσουμε. Και τώρα έρχεται φρέσκο το Tsak Bam Festival 2018. Καλλιτέχνες όλου του φάσματος της τέχνης που ζουν στην Αίγινα ή είναι συχνοί επισκέπτες της , καθώς και καλεσμένοι καλλιτέχνες, συμμετέχουν με έργα , αυτοσχεδιαστικά, πειραματικά, φρέσκα, αυθόρμητα στη γιορτή του Tsak Bam!

Το Tsak Bam Festival υποστηρίζει την ιδέα «σύγχρονη τέχνη για όλους», ενθαρρύνει την καλλιτεχνική εκπαίδευση, αγκαλιάζει κάθε μορφή έκφρασης και δημιουργίας και σας προσκαλεί να γίνετε μέρος μιας αυθόρμητης δυναμικής καλλιτεχνικής σύμπραξης.

Tsak Bam Festival δεν έχει οικονομικά κίνητρα παρά εστιάζει στην συλλογικότητα και στην καλλιτεχνική αναζήτηση.

Όλα αυτά σε ένα κλίμα φιλικό και οικείο στο μαγικό χωράφι γύρω από τη yurt στην περιοχή Καβουρόπετρα 4 χλμ από το λιμάνι της Αίγινας. Τα βράδια παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις , προβολές και κατά τη διάρκεια της μέρας εργαστήρια και πολλές εκπλήξεις!”

Την παρουσίαση στην “Αυλή” έκανε η Νικολέτα Ξεναρίου με τη βοήθεια και άλλων συμμετεχόντων καλλιτεχνών.Ο χώρος διεξαγωγής του φεστιβάλ είναι ένα διαμορφωμένο χωράφι στην περιοχή Καβουρόπετρα, όπου θα υπάρχει σήμανση από την παραλιακή οδό. Επίσης θα υπάρχει χώρος για απασχόληση των παιδιών.

Ευπρόσδεκτοι όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στις ετοιμασίες την Τετάρτη 4 και Πέμπτη 5 Ιουλίου.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Η ΓΙΟΥΡΤ – Τόπος διεξαγωγής Φεστιβάλ

ΜΙΚΡΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ (Χρ.Λαδά 9, Πόλη) – Βασικός Χώρος διεξαγωγής Εργαστηρίων

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΛΩΝΑΣ – Άλλος Χώρος διεξαγωγής Εργαστηρίου

Ημερ. δημοσίευσης: 03-07-2018

Κατηγορία(ες): ΕΙΔΗΣΕΙΣ->ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΙΓΙΝΑ

Tags: φεστιβάλ, Τσακ Μπαμ