Από: saronicmagazine.com

Γεμάτη όσο ποτέ άλλοτε, ήταν η αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας στην συναυλία της Πολυφωνικής Χορωδίας Αίγινας το Σάββατο 14 Ιουλίου.
Μια επετειακή συναυλία, αφού η Χορωδία συμπλήρωσε φέτος τα δέκα της χρόνια και θέλησε να το γιορτάσει μαζί με το κοινό της. 

Ντυμένοι στα λευκά, με χρωματιστές κορδέλες στο πέτο, ερμήνευσαν από Χατζιδάκι έως ινδιάνικους σκοπούς και σκηνοθετημένες συνθέσεις, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου τους Γιάννη Βρυζάκη και δέχτηκαν το ειλικρινές χειροκρότημα όλων.

Η  Λουκία Γιαννάκη καλωσόρισε το κοινό, μίλησε για τη Χορωδία και την δραστηριότητα της από τη γέννησή της, ευχαρίστησε την ΚΕΔΑ για την παραχώρηση του χώρου και παρουσίασε το πρόγραμμα της βραδιάς.  Στο πιάνο, συνόδεψαν ο Γρηγόρης Αϊβαζόπουλος και η Ούρσουλα Βρυζάκη.


Στα ατέλειωτα χειροκροτήματα του φινάλε, εμφανίστηκε πανό αγάπης από δυο θαυμάστριες, πολλές ανθοδέσμες και ανθοστόλιστο κεράκι των 10 ετών που τελικά ...στόλισε τον μαέστρο.

Ο μαέστρος Γιάννης Βρυζάκης ευχαρίστησε τους φίλους και θαυμαστές της Χορωδίας, όσους συνέβαλαν στη συναυλία και όλους τους χορωδούς που έχουν δουλέψει μαζί, ατομικά και μουσικά, αυτά τα δέκα χρόνια:

"Νιώθω την Αίγινα δεύτερο σπίτι μου και εσάς δεύτερη οικογένειά μου.  Είμαι πάρα πολύ τυχερός που ήρθα σε αυτό το νησί και ανέλαβα αυτή τη Χορωδία".​Η ανταπόκριση του κοινού στο κάλεσμα, το θερμό χειροκρότημα, η έκφραση αγάπης και τα ατέλειωτα συγχαρητήρια, αποδεικνύουν ότι και η Αίγινα είναι τυχερή που έχει αυτή την ελεύθερη μουσική ομάδα την Πολυφωνική Χορωδία Αίγινας.
Νέλλη Πετροπούλου

Ημερ. δημοσίευσης: 15-07-2018

Κατηγορία(ες): ΕΙΔΗΣΕΙΣ->ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΙΓΙΝΑ

Tags: Πολυφωνική Χορωδία Αίγινας