Η κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη ¨΄Αγρια Δύση" γέμισε την αυλή του 2ουΔημοτικού Σχολείου Αίγινας  το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018.
Την ίδια ημέρα, που η είδηση για τα απανθρακωμένα δίδυμα, αγκαλιά με τη γιαγιά και τον παππού τους, σκόρπισε τη  θλίψη σε όλη την Ελλάδα,  τα  δίδυμα της υπόθεσης του έργου, με την μητέρα τους και τον πατέρα τους, σκόρπισαν το γέλιο στους θεατές της Αίγινας,

Όπως λέει το σημείωμα της σκηνοθέτη για το έργο:

Μία κωμωδία, που ικετεύει το ανθρώπινο γένος να δει τις πραγματικές αξίες της ζωής, την αλήθεια, το θαύμα της αγάπης, της θάλασσας, του ήλιου, της ίδιας της Ελλάδας, μακριά από διαμάχες, αντιθέσεις και το κυνήγι του υλικού κέρδους.

Και ποιος κατάφερε χθες να ...μείνει μακριά από το κυνήγι του υλικού κέρδους ή να δει πραγματικές αξίες,  όταν τις ώρες που ανακοινώνονταν ονόματα απανθρακωμένων συνανθρώπων μας, ο κόσμος με χαρά δεχόταν τα εκπτωτικά κουπόνια που μοιράζονταν για τη βραδινή παράσταση στην Αίγινα;
Η αυλή του σχολείου γέμισε. Οι θεατές γέλασαν, διασκέδασαν και απόλαυσαν μια κωμωδία με έντονα στοιχεία επιθεώρησης, προσεγμένο σκηνικό και καλούς ηθοποιούς.
Η κωμωδία ¨΄Αγρια Δύση" ήταν μια μεγάλη επιτυχία για το  8ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας.Έπαιξαν οι ηθοποιοί : Μπέσυ ΜάλφαΓεράσιμος Σκιαδαρέσης, Πηνελόπη Πλάκα και Τάσος Κονταράτος.

Νέλλη Πετροπούλου

Ημερ. δημοσίευσης: 29-07-2018

Κατηγορία(ες): ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ->ΘΕΑΤΡΟ

Tags: 8ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας