Εγκαίνια έκθεσης το Σάββατο 18 Αυγούστου και ώρα 20.30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά ως την Κυριακή 26 Αυγούστου και ώρες: 19.00 – 21.00 το απόγευμα.

 Η κ. Ρ. Καρακατσάνη είναι απόγονος της μεγάλης και φημισμένης οικογένειας γλυπτών Καρακατσάνη από την Παχεία Ράχη της Αίγινας. Είναι συμβουλευτική ψυχολόγος και μεταφράστρια. Μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στα δύο αγαπημένα της νησιά τη Τζιά και την Αίγινα. 

Τα τελευταία πέντε χρόνια μελετάει και απαθανατίζει τον μαγικό, και για πολλούς άγνωστο, κόσμο του βυθού της Αίγινας. Με ορμητήριο το σπίτι της στη Σουβάλα, στο οποίο από τεσσάρων ετών περνάει όλα της τα καλοκαίρια, βουτάει στα νερά της περιοχής αυτής και με τον απλό φωτογραφικό φακό καταγράφει τον υποθαλάσσιο κόσμο. 

Η φωτογραφική δουλειά της κ. Ρ.Καρακατσάνη έχει παρουσιαστεί σε ειδική έκθεση στους χώρους του Ξενοδοχείου «Έφη» στη Σουβάλα και σε ειδική εκδήλωση στο Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας. Τον περασμένο Σεπτέμβριο παρουσίασε τη δουλειά της σε ειδική εκδήλωση στους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Αίγινας στην Κυψέλης, ενώ πρόσφερε πολλά έργα της για την έκδοση ημερολογίου στο 2ο Γυμνάσιο Αίγινας.

Ημερ. δημοσίευσης: 15-08-2018

Κατηγορία(ες): ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ->ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Tags: έκθεση φωτογραφίας