«Η Κυβέλη επιστρέφει στην Παχειά Ράχη, με τραγούδια απ΄ όλο τον κόσμο», ήταν ο τίτλος της συναυλίας της Πέμπτης 16 Αυγούστου για το 13ο  Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας.

Η Κυβέλη Καστοριάδη στη φωνή και ο Στέφανος Τσαπής στο πιάνο, ταξίδεψαν το κοινό στους παράπλευρους δρόμους του γαλλικού τραγουδιού.
Το Μικρό Θέατρο Ιάσονα Μολφέση, στον γραφικό οικισμό της Παχειοράχης, κατακλύστηκε από κοινό και πολλοί ήταν εκείνοι που λόγω πληρότητας, δεν έφυγαν και παρακολούθησαν τη συναυλία όρθιοι ή στον φιλόξενο κήπο της οικίας.

Η Κυβέλη δήλωσε συγκινημένη για την συναυλιακή επιστροφή της, μετά από οκτώ χρόνια, στην Παχειοράχη. Στο καταπληκτικό αυτό χώρο, όπως και οι δυο καλλιτέχνες Κυβέλη και Στέφανος χαρακτήρισαν, το Μικρό Θέατρο Ι. Μολφέση.
Ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ κ. Ντόρα Μπακοπούλου και της αφιέρωσε το τελευταίο τραγούδι τους, ελληνικό, το "μαγικό χαλί" του Μ. Χατζιδάκι,  με την ευχή να φτάσει πολύ ψηλά μαζί με το Φεστιβάλ της, για πολύ καιρό ακόμη.Νέλλη Πετροπούλου