Το παραλιακό μέτωπο της πόλης της Αίγινας, από τα εκδοτήρια μέχρι την Παναγίτσα, ντύθηκε με τα λευκά περίπτερα των εμπόρων, γεμάτα προϊόντα που παράγονται στην Αίγινα και πολύ φιστίκι Αιγίνης σε όλες τις γευστικές μορφές του αλλά και σε διακοσμητικές.

Η Εμπορική Έκθεση, αποτελεί την καρδιά του Φεστιβάλ και την υποδοχή των επισκεπτών που καταφθάνουν στο λιμάνι για την μεγάλη γιορτή της Αίγινας, που καθιερώθηκε ως θεσμός από την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση της, το 2009.

Χθες Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, τα περίπτερα άνοιξαν και δέχτηκαν τους πρώτους επισκέπτες, με χαμόγελο και πολλά πολλά κεράσματα. Τα επισκεφθήκαμε το απόγευμα. Είναι όλοι έτοιμοι και σας περιμένουν!

Στην Γωνιά της Γαστρονομίας, όπως συνήθως λέγεται το πάρκο της Παναγίτσας όπου βρίσκονται τα περίπτερα εστίασης, δυστυχώς οι υπεύθυνοι δεν φρόντισαν να μην υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα ή να τα απομακρύνουν και οι επισκέπτες "συνέφαγαν" με αυτά. Μια άσχημη εικόνα της Γιορτής μας, που ελπίζουμε να διορθωθεί για το σεβασμό στον επισκέπτη αλλά και στους επαγγελματίες των περιπτέρων.Νέλλη Πετροπούλου
φωτο: Ανατολή Δαρεμά