FEATURED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ

Κορκολής – Μανουσάκη Ξεσήκωσαν τις κερκίδες

Aegina Fistiki Fest
Written by aeginalight

12o Aegina Fistiki Fest

Στο Γήπεδο της Αίγινας την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη ερμήνευσαν αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια  και κατενθουσίασαν το κοινό στις κερκίδες.
Μεγάλη ήταν η προσέλευση, το γήπεδο γέμισε με την απαιτούμενη πληρότητα και τήρηση των μέτρων από τους εθελοντές και το προσωπικό ασφαλείας.

Ο σπουδαίος συνθέτης-πιανίστας και η εξαιρετική τραγουδίστρια, απόλυτα δεμένοι με τους μουσικούς, πλημμύρισαν ζωντάνια και ενέργεια τη σκηνή, μετέφεραν ένταση και συγκίνηση στο κοινό που τραγουδούσε μαζί τους και τους καταχειροκρότησε.
Μαζί τους: Κώστας Πυρένης (κιθάρες, τραγούδι), Βασίλης Δεφίγγος (σαξόφωνο, φλάουτο, πλήκτρα), Ρόλη Γιαμοπούλου (τύμπανα, κρουστά, τραγούδι), Βίκτωρ Κουλουμπής (μπάσο).

Από την Δημοτική Αρχή, τη συναυλία παρακολούθησαν, ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη και από την Περιφέρεια Αττικής ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Θεατρικών και Μουσικών Εκδηλώσεων κ. Χάρης Ρώμας.

Νέλλη Πετροπούλου

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.