ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

“Αίγινα εν δράσει” απαντά στο συνδυασμό “Αίγινα Μπροστά” (;)

Written by aeginalight

Με το παρακάτω δελτίο τύπου  ο κ. Δημήτρης Μούρτζης απαντά προφανώς στον συνδυασμό “Αίγινα Μπορείς” και όχι όπως –εκ παραδρομής για ακόμη μια φορά – αναφέρει “Αίγινα Μπροστά”. 

6 ώρες  μετά την δημοσίευση του παρακάτω δελτίου τύπου, εστάλη “Ορθή επανάληψη” από το γραφείο τύπου της Δ.Π. “Αίγινα εν δράσει”, όπου διορθώνει το όνομα του συνδυασμού του κ. Παναγιώτη Κουκούλη.

Δελτίο Τύπου

Καλό θα ήταν ο αξιότιμος υποψήφιος δήμαρχος κύριος Κουκούλης και οι εκπρόσωποι του Συνδυασμού «ΑΙΓΙΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» πρώην «ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ», να παρακολουθούν καλύτερα και να ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας. Υπάρχει εξ άλλου και το Aegina portal, αδιάψευστος μάρτυρας, που βιντεοσκοπεί τις συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Έτσι θα μπορούσαν να λυθούν οι απορίες τους για το ποιοι είναι εκείνοι που προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία του έργου κατασκευής του Υποθαλάσσιου Αγωγού.

Τι άλλο θα μπορούσε να σημαίνει η επίκληση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξής σας κ. Λεούση, περί «αυτοδίκαιης έκπτωσης του παραχωρησιούχου εργολάβου», αν όχι τη διακοπή του έργου, κύριε Κουκούλη;

Τα σκουπίδια και τα μπάζα που άδειαζαν επί δημαρχίας σας στη συγκεκριμένη περιοχή, όπως πολύ καλά θυμούνται οι Αιγινήτες και ιδιαίτερα οι Κυψελιώτες, δεν είχαν επιπτώσεις για το περιβάλλον;

Η «τροποποίηση της ακτογραμμής» στο Λεόντι, την οποία επικαλείται ο κ. Λεούσης, αν όντως ευσταθεί ο ισχυρισμός του, έχει σχέση με την υλοποίηση του έργου του Υποθαλάσσιου Αγωγού. Η τροποποίηση της ακτογραμμής στην περιοχή του Φάρου επί ημερών σας, για ποιο λόγο και με ποια άδεια είχε πραγματοποιηθεί κ. Κουκούλη;

Εάν, ο μη γένοιτο, γίνονταν δεκτοί οι ανυπόστατοι ισχυρισμοί σας, μάλλον θα έπρεπε να μιλάμε όχι για κίνηση ευθύνης αλλά για κίνηση ανευθυνότητας. Όχι για μια Αίγινα που θα πάει μπροστά, αλλά για μια Αίγινα που θα την πηγαίνατε για άλλη μια φορά πίσω.

Είμαστε σε θέση να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν επικροτούμε και δεν εφαρμόζουμε σε καμία περίπτωση, διότι δεν ανήκει στις μεθόδους μας, την πολιτική των χτυπημάτων κάτω από τη ζώνη, με ανυπόστατους ισχυρισμούς και ψευδείς διαδόσεις, εν όψει της προεκλογικής περιόδου. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να απαντάμε με τον τρόπο που αρμόζει, σε όλους όσους επιχειρούν να βλάψουν τον τόπο μας, ανακόπτοντας για άλλη μια φορά τα αναπτυξιακά έργα που έχουμε δρομολογήσει για το νησί μας, προκειμένου να εξασφαλίσουν το δικό τους πολιτικό όφελος.

Σας καλούμε, αναλογιζόμενοι τις ευθύνες σας, να επιδοθείτε επιτέλους σε έναν έντιμο πολιτικό αγώνα.

Αίγινα 23/3/2019

Γραφείο Τύπου Δημοτικής Παράταξης “Αίγινα εν Δράσει” υποψηφίου Δημάρχου Δημητρίου Μούρτζη

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.