ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων για την προστασία του υποθαλάσσιου αγωγού

αγωγός Αίγινας
Written by aeginalight

«Απάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, κας. Θεοδωρακοπούλου Βασιλικής στο ερώτημα της παράταξης «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου σχετικά με την  προστασία του υποθαλάσσιου αγωγού υδροδότησης της Αίγινας»

Σε απάντηση του ερωτήματος της παράταξης «Δύναμη Ζωής» της κας. Δούρου Ρένας σχετικά με την προστασία του υποθαλάσσιου αγωγού της Αίγινας, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κα.Θεοδωρακοπούλου Βασιλική τόνισε τα εξής :

«Για εμάς ως κάτοικοι των νησιών αλλά και ως περιφερειακή αρχή βασικό ζητούμενο ήταν η υδροδότηση των κατοίκων του νησιού της Αίγινας από την ΕΥΔΑΠ και παρά τις δυσκολίες  το κατορθώσαμε.

Σήμερα το νερό της ΕΥΔΑΠ υδροδοτεί την Αίγινα και αυτό είναι η πραγματική δύναμη ζωής για κάθε κάτοικο του νησιού.

Για όλα τα υπόλοιπα σας έχουμε απαντήσει αναλυτικά και όπως καλά γνωρίζετε όλες οι εργασίες είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν σύντομα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής είναι απολύτως καταρτισμένες και βρίσκονται διαρκώς σε ετοιμότητα για οποιουδήποτε είδους πρόβλημα υπάρξει.

 Όσον αφορά την προστασία του αγωγού και τις πιθανές δολιοφθορές, έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές και έχουν γίνει όλα όσα προβλέπονται. Όλα αυτά θα σας απαντηθούν αναλυτικά ενώπιον του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Κατανοούμε απολύτως την ανάγκη σας για αντιπολίτευση όμως το συγκεκριμένο θέμα δεν προσφέρεται !Το  νερό της ΕΥΔΑΠ τρέχει σε κάθε σπίτι και αυτή είναι η δική μας πολιτική απάντηση!

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ.Πατούλης αλλά και εγώ προσωπικά πιστέψαμε βαθύτατα στην αναγκαιότητα ολοκλήρωσης της υδροδότησης της Αίγινας  και δώσαμε τον δικό μας αγώνα   για να γίνει πράξη αυτό το έργο ζωής και χωρίς καμία διάθεση αντιπολίτευσης περιμέναμε από σας την συμπαράσταση που χρειαζόταν ένα τέτοιο έργο και δυστυχώς δεν την είχαμε !»


φωτο Aegina Light,
τσιμεντοστρώματα υποθαλάσσιου αγωγού Αίγινας στο Λεόντι

About the author

aeginalight

1 Comment

  • Μα δεν είναι αδιαντροπιά να μιλά κανείς έτσι για ένα έργο που κυρίως υλοποιήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση;
    Δεν είναι αδιαντροπιά να παραβλέπει η κα Βασιλική πως τα προστατευτικά βρίσκονται επί πολλούς μήνες σωριασμένα χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς και χωρίς κανείς να δίνει χρονοδιάγραμμα τοποθέτησης;
    Πόσο ποιό χαμηλά;

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.