ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ

Ένας Μήνας, Χίλια Ευχαριστώ

Written by aeginalight

Χρόνια πολλά για το μήνα σας, να τους χιλιάσετε! Από εμάς, τους αναγνώστες – επισκέπτες, Μόνο Ευχαριστώ

Χρόνια πολλά για το μήνα σας, να τους χιλιάσετε! Από εμάς, τους αναγνώστες – επισκέπτες, Μόνο Ευχαριστώ.
Γιατί;
-Γιατί ανεβάσατε ψηλά τον πήχη τους υγιούς συναγωνισμού.
-Γιατί μας αφαιρέσατε το «άλλοθι» της μη-συμμετοχής, δίνοντάς μας ένα βήμα φωνής, εύκολο, άμεσο, και «δωρεάν.»
-Γιατί θα βρείτε μιμητές που μακάρι να είναι και καλύτεροί σας, αλλά εσείς θα έχετε σπείρει το σπόρο, θα είστε οι θεριστές.
-Γιατί μας ζητάτε απλά να αφήσουμε πίσω τα χιλιοειπωμένα και το μίζερο και να κοιτάξουμε το αύριο μέσα από νέα, φρέσκα παράθυρα.
-Γιατί ξυπνάτε στον κάθε ένα μας το κίνητρο να «κάνει κάτι.»
-Γιατί μας ζητάτε να ρωτήσουμε κάθε μέρα τον εαυτό μας: «Εγώ τι θα κάνω για την Αίγινα;»
-Γιατί μας δείχνετε απλά πως ο ένας μπορεί να γίνει πολλοί, πως η μοναχικότητα μπορεί να γίνει συντροφικότητα.
-Γιατί, στο τέλος-τέλος, βρε αδερφέ, αυτά που σκέφτομαι και μου φαίνονται παράξενα, τελικά δεν είναι παράξενα, γιατί τα σκέφτονται κι άλλοι, που (ευτυχώς) αν και δεν τους ξέρω, τους βρήκα στο Aegina Light. Μπράβο! ΜΠΡΑΒΟ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.