ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σεμινάριο: “Γνώση και Διαχείριση του κρασιού στο χώρο της εστίασης”

Written by aeginalight

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ξενοδοχείο Δανάη σεμινάριο με θέμα «Γνώση και Διαχείριση του κρασιού στον χώρο της εστίασης».

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν η διακεκριμένη με διεθνείς περγαμηνές οινολόγος Μαρία Τζίτζη και ο οινοχόος Σωκράτης Βρακάς.

Η συμμετοχή υπήρξε πολύ μεγάλη από τους Επαγγελματίες της Εστίασης στην Αίγινα καθώς και από σπουδαστές του Δ.Ι.Ε.Κ.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου έγινε πλήρης παρουσίαση του αντικειμένου της οινοχοϊας και οινογνωσίας που συνοδεύτηκε από γευσιγνωσία λευκών, ροζέ, κόκκινων και αφρωδών κρασιών.

Στους συμμετέχοντες χορηγήθηκε βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Μέσα από αυτή την εκδήλωση έγινε φανερή η σπουδαιότητα του κρασιού στην γαστρονομική εικόνα ενός τόπου και τα μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών που προσφέρονται από τους Επαγγελματίες της Εστίασης στην Αίγινα.

Η οργάνωση του σεμιναρίου προέκυψε από την συνεργασία του Δ.Ι.Ε.Κ. Αίγινας, της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας και του Συλλόγου «Φίλοι Φιστίκι Φεστ».

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.