ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Καραγκιόζης και φέτος στην “Ταρσόνια” στην Αίγινα

Written by aeginalight
Ένα παλιό αρχοντικό που χρονολογείται πριν το 1860, με μια αυλή που μαγεύει και πέτρινα σκαλάκια που οδηγούν πάνω στο υπόλοιπο σπιτι… μας γέννησε ένα όνειρο!
Ένα πολιτιστικό στέκι.

Το καλοκαίρι γίνονται αφηγήσεις παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους και φυσικά… ο Καραγκιόζης μας, με ενα ποτήρι δροσιστικής βυσσινάδας στο χέρι κι ενα σακί γέλια στην πλάτη, με παλιές και νέες ιστορίες, μυθολογεί, παραμυθεί και σχολιάζει, σαν αρχαίος παραμυθάς που αφουγκράζεται την χαρά και το κλάμα και τα φωτίζει στο μπερντέ, για να μας τα δώσει γέλιο, να καθαρίσει ο νούς απ τις σκοτούρες και να σκέφτεται καλύτερα.

Το σπίτι…Πολιτιστικό στέκι πια, ονομάστηκε “Ταρσόνια” από την Ταρσώ την κόρη των ιδιοκτητών και βρίσκεται στην οδό Κυβερνείου 23 και Παλιάς Χώρας στην Αίγινα, πολύ κοντά στο λιμάνι.

Σας περιμένουμε

 Κυβερνείου 23 και Παλιάς χώρας
 Έναρξη παραστάσεων : Παρασκευή 22 Ιουλίου και κάθε Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή ώρα έναρξης 21:00

Πληροφορίες : 6978827538

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.