ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκθεση από το Φωτογραφικό Εργαστήρι Αίγινας στον Πύργο του Μάρκελλου

Το Φωτογραφικό Εργαστήρι Αίγινας ξεκινάει την φετινή του χρονιά με την διοργάνωση τριών ατομικών εκθέσεων στο Πύργο του Μάρκελου.

 

Το Φωτογραφικό Εργαστήρι Αίγινας ξεκινάει την φετινή του χρονιά με την διοργάνωση τριών ατομικών εκθέσεων στο Πύργο του Μάρκελου.

Τρία παλιά μέλη του εργαστηρίου βγαίνουν από το ‘’κουκούλι’’ τους και μας δείχνουν την πρώτη τους ατομική δουλειά.

Η Ντόρα Γριβοπούλου μας ταξιδεύει στη ‘’Κούβα’’ με ένα διαφορετικό οδοιπορικό. Χρώματα, άνθρωποι, σκηνές δρόμου μας δημιουργούν συναισθήματα που για λίγο γινόμαστε παρατηρητές ενός τόπου ξεχασμένου στο χρόνο.

Η Σαλώμη Μελισσάρη στη πιο ώριμη ηλικία της, ξαναγίνεται έφηβη και μας δείχνει το δρόμο, γυρίζοντας το ρολόι του χρόνου παρουσιάζοντας ‘’Αντικατοπτρισμούς’’ με τοπία και εικόνες από την καθημερινότητα της.

Ο Παναγιώτης Σάντας ευαίσθητος παρατηρητής ενός κόσμου που μας μπερδεύει με τις ανισότητες που έχει, διαλέγει στιγμές που δείχνουν τον ΄΄ Σεβασμό στη διαφορετικότητα’’. Εικόνες που προτιμάμε να τις βλέπουμε από μακριά και με ασφάλεια, ο Παναγιώτης τις πλησιάζει και τις ζει πρώτα ο ίδιος για να μπορέσει να ερμηνεύσει έναν κόσμο δύσκολο που θα μπορούσε να ζει ειρηνικά και σε αρμονία.

                                                                 Άρης Παύλος (υπεύθυνος του εργαστηρίου)

Οι εκθέσεις θα διαρκέσουν από 18-28 Οκτωβρίου 2013.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 18/10 στις 19.00μ.μ.

και οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά 10.00-13.00 & 17.30-20.30

 

Το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ‘’Ο Καποδίστριας’’ θα ξεκινήσει τα μαθήματα την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στο χώρο του Μορφωτικού συλλόγου(18.00 μ.μ. για τα καινούργια μέλη και 20.00μ.μ. για τα παλιά) Πληροφορίες:6971630495

 

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.