ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκδήλωση του Σ.Φ.Ι.Ο.Ε. Κορέας: “Η Καύση των Νεκρών – Εμπειρίες από την χώρα της Πρωινής Γαλήνης”

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Αμβρόσιος, ιερωμένος από το νησί μας, ποιμαίνει στην Κορέα από το 1998 (πήγε στη Σεούλ, μόλις δυο μέρες αφού αναγορεύθηκε αριστούχος διδάκτωρ Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών,

 

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Αμβρόσιος, ιερωμένος από το νησί μας, ποιμαίνει στην Κορέα από το 1998 (πήγε στη Σεούλ, μόλις δυο μέρες αφού αναγορεύθηκε αριστούχος διδάκτωρ Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στις 23 Δεκεμβρίου 1998) και είναι από το 2008 Μητροπολίτης Κορέας, υπέρτιμος και Έξαρχος Ιαπωνίας. Επισκέπτεται την Ελλάδα και τη γενέτειρά του, την Αίγινα, με συχνότητα περίπου ενός έτους, φορτωμένος από εμπειρίες και εικόνες «από την Άπω Ανατολή, προσδοκώντας να είναι ωφέλιμες και για την καθ’ ημάς Ανατολή». Μεταφέρει εμπειρίες της διακονίας του στην Κορέα, όχι πάντοτε ονειρικές σαν κι αυτές που μπορεί να πλάσει ο νους μας στοχαζόμενος τις Ιεραποστολές.

Η εφετινή του ομιλία- εκδήλωση του Σ.Φ.Ι.Ο.Ε. Κορέας, με θέμα: “Η Καύση των Νεκρών – Εμπειρίες από την χώρα της Πρωινής Γαλήνης”, θα λάβει χώρα την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 στον Κινηματογράφο «ΤΙΤΙΝΑ». Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Βυζαντινή Χορωδία Αίγινας, ενώ θα προβληθεί βίντεο από τη δράσης της Ι. Μ. Κορέας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.