Ενόψει του μεγάλου, κυρίως κύματος των εκδρομέων των πασχαλινών, γιορτινών διακοπών, με δεδομένα πως η Αίγινα φιγουράρει στους πρώτους πασχαλινούς προορισμούς και οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία του νησίου είναι -ίσως- κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές, έχουμε σήμερα αύξηση των δρομολογίων στη γραμμή Αίγινα- Περαιάς.
Δεκατέσσερα συνολικά οχηματαγωγά / επιβατηγά πλοία, θα εκτελέσουν απόπλου από το πρώτο λιμάνι της χώρας, και το πρώτο καράβι να ρίχνει άγκυρα στην Αίγινα στις 8 και 30 το πρωί. Με συχνότητα περί τη μισή και μία ώρα, τα τρία τελευταία πλοία που θα λύσουν κάβο από τον Πειραιά είναι: 19:10 (Άγιος Νεκτάριος), 19:35 (Ποσειδών Ελλάς), 20:30-21:35 (Φοίβος).
Από το λιμάνι της Αίγινας θα αποχωρήσουν δώδεκα πλοία με πρώτο λίγο πριν τις 9 το πρωί, ενώ, το “Φοίβος” θα είναι το τελευταίο πλοίο της ημέρας επιστρέφοντας στον Πειραιά στις 21:50 αργά το βράδυ της Μ. Πέμπτης.
Τα ταχύπλοα έχουν συμπληρώσει τα σημερινά τους δρομολόγια, εντάσσοντας δύο ακόμη, στις 19:15 και 20:00 από Αίγινα και 19:00 και 20:00 από Πειραιά.
Δείτε αναλυτικά τα σημερινά δρομολόγια στην ομώνυμη στήλη μας!
Τόνια Ζαραβέλα

