ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Έκθεση “Αλλιώς” στην Αίγινα

Written by aeginalight

Η Αίθουσα Τέχνης ΕΓΙΝΑ-ΑΙΓΙΝΑ παρουσιάζει την εικαστική έκθεση της Λίλας Σωτηρίου και του Ανδρέα Γεωργιάδη, με τίτλο «Αλλιώς»

 

Λίλα Σωτηρίου & Ανδρέας Γεωργιάδης

«Αλλιώς» 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014, 8.30 Μ.Μ. 

Αλλιώς, ο κόσμος είναι αλλιώς

κι ένας ληστής καιρός το σχέδιο έχει κλέψει

Η Αίθουσα Τέχνης ΕΓΙΝΑ-ΑΙΓΙΝΑ παρουσιάζει την εικαστική έκθεση της Λίλας Σωτηρίου και του Ανδρέα Γεωργιάδη, με τίτλο «Αλλιώς» από τις 2 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2014.

Το «Αλλιώς» είναι μια ενότητα από 17 εικαστικά έργα που φιλοτεχνήθηκαν από κοινού από τους δύο καλλιτέχνες, ειδικά για την έκδοση του ομότιτλου νέου άλμπουμ της Δήμητρας Γαλάνη και του Παρασκευά Καρασούλου.

Φωτογραφία και ζωγραφική, συνδιάζονται με μοναδικό τρόπο από τους δύο καλλιτέχνες και δημιουργούν μια γοητευτική συνομιλία με τη μουσική και το λόγο του «Αλλιώς».

Δεκαεπτά έργα που διηγούνται “αλλιώς” ιστορίες από τα βαθιά, συντάσσοντας ποιητικές ατμόσφαιρες, συμβολισμούς μεταφορών και πολλαπλές αναγνώσεις των ιστοριών των τραγουδιών.

Η φωτογράφος Λίλα Σωτηρίου και ο ζωγράφος Ανδρέας Γεωργιάδης, οι οποίοι και συνυπογράφουν τα έργα, προτείνουν μια εύθραυστη εικαστική γλώσσα, που ισορροπεί ανάμεσα στις δυο τέχνες, με ασαφή όρια μεταξύ τους.


ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την Παρασκευή 22 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ., στην ΕΓΙΝΑ – ΑΙΓΙΝΑ οι  δύο καλλιτέχνες γιορτάζουν “Αλλιώς” μαζί με τη ∆ήμητρα Γαλάνη & τον Παρασκευά Καρασούλο, στο πλαίσιο της έκθεσης.

Το Σάββατο 23 Αυγούστου, στις 9.00 μ.μ., στην παραλία της Αύρας, η Δήμητρα Γαλάνη θα δώσει μια μοναδική συναυλία – παρουσίαση του “Αλλιώς”, στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας.

 

Eγκαίνια: Σάββατο 2 Αυγούστου 2014, ώρα 8.30 μ.μ.

 

Διάρκεια έκθεσης: 2 Αυγούστου – 17 Σεπτεμβρίου 2014

 

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:30 π.μ. – 1:30 μ.μ., 7.00 μ.μ. – 9.30 μ.μ.

Ε.ΓΙ.Ν.Α.Α.Ι.Γ.Ι.Ν.Α

Αιακού 23 – Αίγινα, Τηλ. 22970 – 23967,  6944  – 661876

aegina.aigina@yahoo.gr

1-to-kainourgio-emeis
1-mes-tis-drosias-tis-xantres
4-monaxia

1-piso-min-koitas

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.