ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημιουργίες του Συλλόγου Γυναικών στην Παλιά Προβλήτα

Τα φώτα από το παζάρι του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας αντιφέγγιζαν στην καλοκαιρινή θάλασσα που κυμάτιζε γύρω απ’ την Παλιά Προβλήτα.

Τα φώτα από το παζάρι του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας αντιφέγγιζαν στην καλοκαιρινή θάλασσα που κυμάτιζε γύρω απ’ την Παλιά Προβλήτα. Σα σε γιορτή, τα χρώματα και η κοσμοσυρροή στο σημείο, γίναν πόλος έλξης των απανταχού της παραλίας ντόπιων και επισκεπτών, καθώς βόλταραν το σαββατιάτικο βράδυ στην Αίγινα.
Για μία ακόμη χρονιά, χειροποίητα προϊόντα με έμπνευση και κόπο, βρώσιμα: από φιστίκια έως και μέλι, μυζήθρα, κεφαλάκια τυρί, κοσμήματα όμορφα, της μόδας, από καθημερινά υλικά, διακοσμητικά για κάθε ηλικία, θα σας περιμένουν ως και αργά σήμερα το βράδυ τοποθετημένα όμορφα από τους ίδιους τους δημιουργούς τους.

Ο φακός του Aegina Light αιχμαλώτισε τα εκθέματα, όπως ήταν απλωμένα και φωτισμένα το χθεσινό βράδυ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Τόνια Ζαραβέλα

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.