ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστολή παραίτησης Στέλλας Τρίμη

Written by aeginalight

Όπως ενδεχομένως γνωρίζετε η επαγγελματική και οικογενειακή μου κατάσταση έχει μεταφερθεί εδώ

Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος “¨Αγιος Σώστης”
Πέρδικα Αίγινας

Προς:  Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου
Τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου

Αγαπητοί συνεργάτες, μέλη και φίλοι ,

 

Θέμα: Επιστολή Παραίτησης

Όπως ενδεχομένως  γνωρίζετε  η επαγγελματική και οικογενειακή μου κατάσταση έχει μεταφερθεί εδώ και λίγο καιρό εκτός Αιγίνης και γενικότερα εκτός Αττικής.

 Έχοντας μετακομίσει πλέον μόνιμα σε άλλη πόλη της Ελλάδος δεν υπάρχει, όπως αντιλαμβάνεστε, η δυνατότητα ενεργής ενασχόλησής μου με τα θέματα του Συλλόγου, πολύ δε περισσότερο από τη θέση της Προέδρου. Ως εκ τούτου, για λόγους που επιβάλλει η κοινή λογική και η ευθύτητα υποβάλλω την παραίτησή μου στο σώμα του Δ.Σ. του Συλλόγου από τη θέση της Προέδρου, συνεχίζοντας να ενδιαφέρομαι και να συμμετέχω βέβαια στα  θέματα του όμορφου χωριού μας ως απλό μέλος.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας θυμίσω ότι φέτος επίκεινται εκλογές στο Σύλλογό μας. Από τη πλευρά μου θα ήθελα να απευθύνω έκκληση να μην αψηφήσετε να μετέχετε ενεργά στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές, διαδικασίες που θα προκηρυχθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσα στο καλοκαίρι από το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η δύναμή μας είστε όλοι εσείς και όλοι μαζί καταφέραμε τα τελευταία δυο χρόνια-πιστέψτε με- να γίνουμε ένα πρότυπο Συλλόγου σε όλο το νησί ! Οι δράσεις μας, περιβαλλοντικές και πολιτισμικές, το συγκροτημένο πλάνο μας σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό και την συμμετοχή σας, ανέβασαν το πήχη πολύ ψηλά και μας μετέτρεψαν σε υπολογίσιμη φωνή στα δρώμενα ολόκληρου του νησιού βγαίνοντας από τα στενά όρια του χωριού μας.

Όλα αυτά έγιναν με θάρρος, αγνή αγάπη για το τόπο μας και μεθοδικότητα, παρόλο που στη πορεία μας συναντήσαμε αθέμιτο πόλεμο και μάλιστα από πολλές πλευρές, θεσμικές και ατομικές, δυστυχώς κυρίως  μέσα από τη Πέρδικα! Θα έπρεπε όμως να έχει ήδη γίνει αντιληπτό ότι ο Σύλλογος δεν πρόκειται να  υποκύψει στη κακοήθεια και τη μικροπρέπεια που δυστυχώς υπάρχουν όπου υπάρχουν άνθρωποι. Αντίθετα, είναι ένα ζωντανό κύτταρο του τόπου μας, που παίρνει ζωή και ενέργεια από αυτήν ακριβώς την αμόλευτη αγάπη των μελών του για την πανέμορφη Πέρδικά μας ! Και με αυτό το αίσθημα θα συνεχίσει το έργο του !

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλα τα μέλη του ΔΣ και όλους εσάς για την θερμή υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια της θητείας μου, την οποία είμαι βέβαια ότι θα προσφέρετε με ειλικρινές ενδιαφέρον στο νέο ΔΣ που θα προκύψει

Να είστε καλά και να έχετε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στην γοητευτική μας Πέρδικα

 

Στέλλα Τρίμη

Πρόεδρος Δ.Σ.

About the author

aeginalight

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.